Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A ja uwielbiam prasować męskie koszule
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ITA, zamieńmy się: ja u Ciebie wyprasuję wszystko, a Ty u mnie umyjesz okna
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma problemu ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Uwielbiam prasować. Podstawa jak dla mnie to porządne żelazko. Wcześniej miałam jakiś model po babci bez regulatora temperatury i z metalową stopą, ale było ciężkie i bardzo dobrze mi się nim prasowało.
Teraz mam parowe ze stopą ceramiczną i regulatorem. Niby skok w nadprzestrzeń, ale czasem z rozrzewnieniem wspominam stare żelazko. Jakoś tak bardziej w ręce leżało. Też często oglądam przy prasowaniu jakiś film lub telewizję. W związku z tym, że żyję na 12 m kwadratowych najbardziej nie lubię wiecznie leżącej kupy rzeczy do prasowania i manewrów z deską do prasowania. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
prasowaniu stanowczo mówie nie ![]() jakos zyjemy wszyscy bez, no moze czasami mężowi koszule do pracy zaprasuje, a tak to mam wstret jak mało co... nie wiem w sumie czemu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja prasuję na użytek szycia, poza tym prawie nigdy. Leniuch ze mnie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie lubię prasować. Unikam tego zajęcia jak mogę, ale gdybym miała wybierać - zmywanie naczyń, czy prasowanie - to wybieram to drugie ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-08 20:29:40 przez Impressivo --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Pamiętam czasy jak po praniu mama wszystko prasowała, ale teraz? Kto ma czas na takie rzeczy?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to tylko ja prasuję wszystko ,wszystko ,no po prostu wszystko
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
naprawdę podziwiam