Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Monka 88, szyjesz bardzo fajne ciuszki.Bardzo podoba mi się ta sukieneczka z paskiem, oryginalna. Oby tak dalej !!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Racja pomyliłam Monkę z Reggi ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki świetne ,i wcale nie proste ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę bardzo Wam wszystkim dziękuję za tak miłe komentarze. Myślałam, że raczej spotkam się z krytyką, bo zdaję sobie sprawe, że jeszcze dużo nauki przede mną.
W końcu odnalazłam swoją pasję, wpadłam w to po same uszy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powiem szczerze aż trudno uwierzyć w to że jesteś początkująca ciuszki masz tak estetycznie i przede wszyskim pięknie wykonane że prędziej powiedziałabym że szyjesz jak zawodowieć, to ja jak szyję a też jestem początkująca staram się żeby moje ciuszki wyglądały równie estetycznie jak twoje ale mi to nie wychodzi. masz dziewczyno talent GRATULUJE ![]() ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Uszyła sobie właśnie kamizelkę na haftki
![]() ![]() Ta biała bluzka jest kupiona, chciałam, żeby kamizelka ładnie sie prezentowała ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Uszyła sobie właśnie kamizelkę na haftki
![]() ![]() Ta biała bluzka jest kupiona, chciałam, żeby kamizelka ładnie sie prezentowała ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna kamizelka. Podziwiam tym mocniej, że sama bardzo nie lubię szyć kamizelek. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No super!! też mam słabość do kamizelek
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pięknie Ci wyszła!! Świetny krój a paski nadal w modzie :] Ja też nie przepadam szyć kamizelek ale może zmienię zdanie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.