Stara Gwardia
|
|
Wiem, że jeszcze długa droga przede mną, ale... póki co cieszę sie , że w ogóle zaczęłam szyć.
Ta czarna spódniczka to pierwsza rzecz jaką uszyłam, potem była ta bluzka, te lużne paski są po to, aby zrobic z nich kokardkę (materiał jest trochę za sztywny), później ta czarna na Wigilię i ta granatowa na sylwestra (przetańczyłam cała noc i nic się z nią nie stało ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-07 14:49:48 przez monka88 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czy tutaj powinny być jakieś fotki? ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
cd.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajna ta sukienka z paskiem
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie sukienki są sliczne ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Reggi Ty naprawdę jesteś początkująca? Nie wierzę patrząc na Twoje dzieła! Spódniczka mnie zachwyciła, super fason i bardzo na czasie. Zamek jest troszkę źle wszyty (tz. widać ząbki) ale da się przeżyć. Natomiast sukienka z pasem wygląda KAPITALNIE!
Brawo, szyj dalej, widać że masz talent ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję! Miło czyta się takie komentarze.
Jak szyłam tą spódniczkę to nie wiedziałam jak się wszywa zamki krytę, ale teraz dzięki Waszym opisom już wszysko wiem. No i martwi mnie ta lewa strona, bo napradę wygląda kiepsko... ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No to obetnij nadmiar i przeszyj zygzakiem, utnij wystające nitki i po kłopocie.... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sussano pomyliłaś mnie z monką to są jej dzieła a nie moje ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.