Administrator
![]() |
|
Monko! Najbardziej podoba mi się pasiak!! Dziewczyno wyszło lepiej niż ze sklepu i te samodzielne kompozycje z koralików - należą Ci się wielkie brawa ![]() Spodnie i żakiecik tez niczego sobie ale... moje serce zdobył pasiak :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WoW REWLACJA jestem pod wielkim wrażeniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Napracowałaś się dziewczyno!!
dla mnie jeans górą ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj MONKA
TY na prawdę dobrze się zapowiadasz jako zawodowa krawcowa. Twoje rzeczy są b. ciekawe i ładne, troszkę kuleje wykończenie, ale to uwierz mi da siĘ poprawić poprzez trening- POMOŻEMY Jak na początkującą to świetni sobie radzisz-na prawdę ![]() Urzekło mnie to, że się nie poddajesz i nie załamujesz- UPÓR I CIERPLIWOŚĆ-to cechy dobrej krawcowe i TY TO MASZ Nie wolno ci się niepowodzeniami przejmować, bo to są rzeczy błahe. Tak czy siak: powolutku, ale z uśmiechem ![]() POZDRAWIAM ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja po prostu bardzo to lubie, szycie to dla mnie niesamowita frajda. Wiem, że muszę popracować nad lewymi stronami, bo one są tragiczne... Nie mam overlocka, a ten zygzak tak brzydko wygląda.
Już szyję kolejną tuniczkę, jak skończę to wkleję zdjęcie. Pasiak tak się spodobał moim koleżankom, że chcą, żebym uszyła im takie same hehe A przyznam, że na początku się ze mnie śmiały jak mówiłam, że moją pasją jest szycie, mówiły:" jak dziewczyna, która ma 22 lata może szyć?" |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monko, gratuluję, wspaniałe ubrania! ![]() Co do lewej strony - sama zaczynam przemyśliwać nad overlockiem. Teraz jestem na etapie żakietu bez podszewki i po prostu lewa strona jest dla mnie nie do przełknięcia. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W żakiecie szwy możecie wykończyć lamówką, będzie jeszcze bardziej elegancko.
Moim faworytem jest pasiak, chętnie bym zobaczyła te rękawy na sylwetce. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo podobają mi się uszyte przez Ciebie ubrania. Fajne wybierasz materiały. Zewnętrzna strona wcale nie zdradza, że jesteś początkująca, a wewnętrzna niech będzie na razie twoją tajemnicą
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo dobrze napisane
![]() Mam dwie kolejne tuniczki i taką spódniczkę fakbankową w drobne kwiatuszki na szerokiej gumie-muszę zrobić zdjęcia to wtedy ocenicie ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Falbankowa spódniczka, różowa tuniczka (super wygląda jak ją ubiorę) i kwiatowa tuniczka (taka sobie
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.