Wersja do druku

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7

Stara Gwardia
Dawno nic nie pokazywałam, w końcu znalazłam chwilę, żeby zrobić zdjęcia. Uszyłam sobie dwie jesienne spódniczki, do takich grubych rajstop. Kolory spódniczek właśnie już takie jesienne... Tą brążową szyłam pierwszą i w niej nie udało mi się tak dobrze wszyć zamka krytego, ale za to w tej w kwiatki to jeszcze nigdy tak wszytego nie miałam :) dla mnie to taki mały sukces:)
Tylko mam taki mały problem, bo nie wiem jak ten zamek zakończyć u góry. on zapina się do tej kreski i zostaje taki kawałek nie zapięty i ja nie wiem jak to mam zrobić, żeby tego nie było?

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Monko mdleję! Masz pomysły dziewczyno! Obie kiecki bardzo w moim stylu i chyba zgapię od Ciebie pomysł na tą pierwszą :> Coś pięknego :)
A zamek jeśli już tak wszyłaś (powinnaś go wszyć wyżej) to zrób zapięcie na haftki. Raz że "dziura" zniknie a dwa będziesz miała pewność, że suwak sam się nie rozsunie :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
No właśnie jakoś ciężko jest mi wszyć ten zamek wyżej, bo jest jakiś taki sztywny i nie mogę tego zagiąć i tak odstaje poza spódnice.
A ta pierwsza spódniczka jest bardzo prosta uszyłam ją w jeden wieczór ( tkanina jest lekko rozciągliwa).
Ja mam w planach tyle rzeczy do uszycia, tyle pomysł, że cho cho.
Jako pierwsza czeka mnie panterkowo falbankowa kiecka i panterkowa luźna tunika (wzięła mnie ta panterka). Znalazłam piękną dzianinę panterkową na allegro. Naprawdę śliczna. I jeszcze chciałam bym jakąś sukienkę beżową i szarą taką prostą elegancką. Tą z burdy boje się uszyć choć bardzo mi się podoba ...

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.