Stara Gwardia
![]() |
|
No i udało Ci się z tą gumką. Fajnie wygląda. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję :*
Ta granatowa dziwnie wygląda na zdjęciu, w rzeczywistości ten jeden rekaw fajnie wygląda, a te marszczenia na biuście powiększają biuścik ![]() Jak będę w niej gdzieś szła to zrobie zdjęcie tak jak wygląda na mnie, dopiero wtedy widać efekt tego przezroczystego szyfonu. Mam bardzo dużo pomysłów jakie ubrania chciałabym sobie uszyć,ale niezawsze znajde odpowiedni wykrój i muszę sama kombinować, co niezawsze dobrze mi wychodzi ![]() ![]() Zobaczymy co z tego mi wyjdzie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wow Monko super Ci te ciuszki wyszły. Największe wrażenie zrobiła na mnie granatowa sukienka - co za pomysłowość! Tuniczka z satyny fajnie się błyszczy a tuniczka na gumce jest bardzo efektowna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko jest bardzo ładne i z pomysłem!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podoba mi się ta tunika . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję Wam bardzo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tunika zaimponowała mi. chyba zrobię sobie podobną
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podoba mi się ta tunika z gumką.
Granatową sukienkę koniecznie pokaż na sylwetce. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Oczywiście lewe strony są okropne, więc nawet nie pkazuję
![]() Pierwszy uszyłam ten jeansowy żakiet,zapinany na haftki wykrój z burdy !chyba! nr 2/2010, później były jenasowe spodnie, które są z wyższym stanem zapinanym na haftki, są bardzo dopasowane i są do kostki, takie trochę jenasowe getry ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
cd
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.