Wersja do druku

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Stara Gwardia
No i udało Ci się z tą gumką. Fajnie wygląda.
Dziękuję :*

Ta granatowa dziwnie wygląda na zdjęciu, w rzeczywistości ten jeden rekaw fajnie wygląda, a te marszczenia na biuście powiększają biuścik :D

Jak będę w niej gdzieś szła to zrobie zdjęcie tak jak wygląda na mnie, dopiero wtedy widać efekt tego przezroczystego szyfonu.

Mam bardzo dużo pomysłów jakie ubrania chciałabym sobie uszyć,ale niezawsze znajde odpowiedni wykrój i muszę sama kombinować, co niezawsze dobrze mi wychodzi :), ale teraz zaczynam szyć z tego jeansu i wszystko robie dokłądnie tak jak na wykroju tylko trochę robie dłuższą ta marynarkę niż na wykroju,ale Sus mowiła, że to nic nie zmienia i wszystko muszę robić dokładni etak samo :D
Zobaczymy co z tego mi wyjdzie :)
Administrator
Wow Monko super Ci te ciuszki wyszły. Największe wrażenie zrobiła na mnie granatowa sukienka - co za pomysłowość! Tuniczka z satyny fajnie się błyszczy a tuniczka na gumce jest bardzo efektowna :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Wszystko jest bardzo ładne i z pomysłem!!!
Stara Gwardia
Bardzo podoba mi się ta tunika .
Stara Gwardia
tunika zaimponowała mi. chyba zrobię sobie podobną ;)
Stara Gwardia
Bardzo podoba mi się ta tunika z gumką.
Granatową sukienkę koniecznie pokaż na sylwetce.

Pierwszy uszyłam ten jeansowy żakiet,zapinany na haftki wykrój z burdy !chyba! nr 2/2010, później były jenasowe spodnie, które są z wyższym stanem zapinanym na haftki, są bardzo dopasowane i są do kostki, takie trochę jenasowe getry :), wykrój !chyba! z burdy nr 1/2010. A paskiaka wykroiłam sama, męczyłam się z tymi bufkowymi rękawkami i nie wyszły tak ładnie jakbym chciała, trochę opadają. Koraliki naszywałam sama ręcznie i teraz mogę ją prać tylko ręcznie, bo boję się, że koraliki w pralce odpadną :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
cd

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

7 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.