141 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękne ![]() ![]() Sama jestem zwolenniczką sukienek ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-07-26 21:47:51 przez howtobeyourowndressmaker? --- ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku widać ,widać Twoje zamiłowanie .
Anna będzie z pewnością zadowolona i szczęśliwa z niespodzianki ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cieszę się, że przybywa zwolenniczek sukienek. Jest coś zjawiskowego w sukniach, sukienkach, sukieneczkach, jest tyle możliwości kroju , fasonów, materiałow , ja sukienki traktuję jak ósmy cud świata (no może dziewiąty).
Ale tak jak obiecałem fotka sukieneczki dla mojej solenizantki Ani. Leży idealnie i chyba się podoba, bo zaraz po wręczeniu była długa chwila zaniemówienia, a potem podziękowania i całusy. Teraz jestem na luzie , po paru drinkach za zdrowie mojej kochanej Pani. A jak podoba się sukieneczka moim drogim Forumowiczkom ? |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękna
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jest urocza!!
Może i ja częściej zacznę chodzić w sukienkach... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudo!!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dopisuje się fanka sukienek ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Droga Anett, jeżeli możesz to pochwal się tą spódniczką, a może masz inne ciuszki, chętnie zobaczymy.
Bardzo trafnie określiłaś idee sukienki - szeroko, falbaniasto, kobieco. Ja kocham szyć właśnie takie sukieneczki, o szerokich , układanych lub plisowanych spódnicach, ozdobione falbaną. Ale i wąska , tzw. ołówkowa sukienka czy spódniczka też wygląda elegancko i kobieco. Kiedy byłem jeszcze chłopakiem i uczyłem się krawiectwa damskiego, to odrazu poczułem jakiś szczególny sentyment do sukienek. Owszem sympatycznie szyło się czy bluzeczkę , czy żakiecik, ale taka zwiewna, kolorowa, falbaniasta sukieneczka zawsze wzbudzała moje emocje. I tak mi zostało. |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtek widocznie "przeholowałeś" z tymi sukienkami a tak na serio to widocznie każdy wątek ma ograniczoną ilość postów a Twój był wyjątkowo bogaty w posty ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Postaram się w niedługim czasie pokazać swoje dzieła, ale z góry uprzedzam, że wcale nie są nadzwyczajne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.