141 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Administrator
![]() |
|
Efektowna... przypomina trochę koszulkę nocną ale taka moda obecnie panuje. Mnie się podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie się też podoba,taka zalotna.
![]() ![]() ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Susanna
2010-08-04 08:46:25 Efektowna... przypomina trochę koszulkę nocną ale taka moda obecnie panuje. Zgadzam się z Sus, choć tu na prowincji jeszcze ta moda nie dotarła i nie dotrze, bo jak narazie tu jest pora deszczowa. Klientka miała obfity biust? ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Zgadłeś Arturze, klientka miała obfity biuścik, ale uważam, że wygląda apetycznie. Nie przepadam, jak trafiają mi się "płaskie" klientki, ale takie panie też trzeba obsłużyć i jakoś ten piękny atrybut kobiecości uwypuklić.
A co do pytania Panett odnośnie ramiączek to jest to patent mojej szefowej. Poprostu tunelik z podwójnego materiału (cienka tkanina), skręcony na rdzeniu z paseczka termoniny (rodzaj fizeliny) i w paru miejscach zgrzany żelazkiem i przyszyty do sukienki. Rzeczywiście ta sukieneczka jest zalotna, jak to fajnie określiła Honia. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nasza nowa sympatyczna "marchewkowa" koleżanka przypomniała piękną modę z lat 50 i 60. Ja kiedyś szyłem taką sukieneczkę w tym stylu, chyba to już publikowałem, ale jeszcze raz wklejam fotkę. Dobrze żeby taka moda wróciła, kobiety w takich sukniach prezentują się wspaniale.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dobrze znam ten model - oparty jest na oryginalnej sukience z lat '50 ![]() Wykrój już sobie wydrukował i właśnie jestem w trakcie poszukiwań odpowiedniego materiału (niestety z tym jest ciężko). ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Efekt mojej pracy w piątek i w sobotę - taka falbaniasta spódniczka dla młodej klientki, trochę pracy przy tym było, sporo szycia ręcznego, ale uważam, że efekt jest.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
oczywiście, że jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Efekt jak zawsze świetny,fason na czasie.Coraz więcej dziewczyn się tak ubiera,i dobrze.
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Spódnica i na czasie i szalenie kobieca. Do tego obcisła bluzeczka z dekoltem i faceci mają przekichane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
141 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.