141 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Żakiecik odszyty na miarę MISTRZA WOJTKA!!!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Żakiecik super, klasyka sama w sobie a bluzeczka przepiękna! Nie lubię satyny ale ta to mi się wyjątkowo podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnio szyłem taką sukieneczkę i czerwony żakiecik, ale mam do szycia wieczorową suknię, właśnie dzisiaj zacząłem kombinować z krojem, już się nie mogę doczekać , aby zacząć szyć. Z tego powodu przesunąłem sobie ten krótki urlop, bo jestem zazdrosny jakby koleżanka przejęła szycie tej kiecki.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Muszę przyznać, że status mistrza został Ci przyznany nie dla draki
![]() Mam nadzieję, że i jak kiedyś będę potrafiła stworzyć tak piękne rzeczy ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj ta sukieneczka - sama słodycz i urok! Piękna, naprawdę piękna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękności , zarówno żakiecik jak i sukienka. Żakiet ma mój ulubiony kolor.
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Byłem dzisiaj zły na moją szefową, bo zacząłem już sobie fastrygować tą wieczorową suknię i chciałem rozpocząć szycie, a tu szefowa poprosiła, abym przerwał i uszył w ekspresowym terminie spódniczkę. Co miałem robić, odłożyłem sukienkę i wziąłem się za tą spódniczkę, ale byłem zły. Niemniej spódniczka wyszła chyba fajnie z tymi kontrafałdami, mnie się podoba. Ale ja nie lubię takiego zamieszania, ale pani każe , sługa musi....
--- Ostatnio edytowane 2011-02-02 23:45:49 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nikt nie lubi jak się go odciąga od rozpoczętej pracy.
Niezła ta spódniczka.... na marginesie kto je konstruuje??? Ty czy macie jeszcze konstruktora?? Czy to raczej pomysły szefowej...? ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku rozumiem ten ból - mnie samej też doprowadza do szału jak coś sobie zaplanuję, mam wenę, siadam do maszyny i bach - muszę zrobić coś innego. Wrrrr wkurzające na maxa. Ale sama spódniczka pięknie wyszła, Tobie nawet nerwy pomagają w pracy ![]() ________________________________________________________
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Odpowiedż dla Night Foxa - większość ciuszków w naszej pracowni jest autorstwa naszej szefowej, albo kombinowanie z różnymi wykrojami. Ja raczej się projektowaniem nie zajmuję, przeważająca część mojej pracy to szycie, wykańczanie, trochę kroju.
Ale mam "przechlapane" - moja małżonka zobaczyła fotkę tej spódniczki i ona chce mieć też taką.Jeżeli do soboty kupi materiał, to niedzielę mam z głowy, od rana do wieczora przy maszynie, a jeszcze miałem planowane pranie i prasowanie, z którego żonka mnie nie zwolni. No cóż, podobno od tego jestem, aby służyć paniom...... |
141 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.