141 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Administrator
![]() |
|
Wojtku obie sukienki śliczne i w bardzo podobnym kolorze. Potwierdzam - wszelkie odcienie czerwieni, różu, fuksji są teraz na czasie ![]() A wiewióreczka jest prześliczna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A to moje ostatnie uszytki : spódniczka (chciałbym mieć taką)oraz długo szyty płaszczyk.
I zmieniłem również sobie awatar, bo on oddaje atmosferę mojej pracy (facet szyje sukienkę i lubi apaszki ). ALE NA FOTCE TO NIE JESTEM JA !! |
|
Administrator
![]() |
|
A miałam właśnie pytać - to Tyt Wojtku ![]() ![]() A co do płaszczyka... ah cudo! Fason bardzo kobiecy a kaptur bardzo przydatny. Spódniczką jak zwykle śliczna i kobieca. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super płaszczyk, taki chciałabym sobie uszyć (z kapturem). Gdzie mogłabym znaleźć podobny wykrój? albo taki sam?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku szkoda,że to nie jesteś Ty na tym zdjęciu bo właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam!!!Płaszczyk jak najbardziej fajny,a spódniczka-chcesz to Ci taką uszyję
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mnie do gustu bardzo przypadła spódnica. Świetne kolory i krój ; ) ________________________________________________________
Przeszyj to sam ~ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za pochwały, staram się aby klientki były zadowolone i chyba są.
Trinny, rozbroiłaś mnie całkowicie swoją ofertą, nikt ,nigdy dla mnie nic nie uszył, oprócz tego ,że sam sobie coś uszyłem. A na awatarku, to jestem trochę starszy od tego sympatycznego młodego człowieka, ale kimkolwiek on jest, to "bratnia" dusza w krawiectwie.Resztę napiszę na priv, I przytrafia mi się do szycia jeszcze jedna spódniczka , jak poniżej.Też mi się podoba, zazdroszczę Wam dziewczyny !! |
|
Administrator
![]() |
|
O Wojtku to ja poproszę tę najnowszą spódniczkę w kratkę - po co Ci taka, oddaj mi ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Nie będę oryginalna - płaszczyk jest cudny!!!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ojej, dziewczyny, jakie ja mam zaległości na forum. Było sporo pracy, wiadomo studniówki, więc szycie kiecek w ekspresowym tempie, nawet nie robiłem fotek. Ostatnie dni to takie bluzeczki jak poniżej.
A teraz idę przeglądać forum. Okazało się, że mam dwie fotki sukienek studniówkowych, jedna czarna tiul, druga szafirowa satyna, --- Ostatnio edytowane 2011-01-21 01:58:14 przez Wojtek --- |
141 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.