141 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne dzieło Wojtku!!!Pani naprawdę ma nienaganną figurę!!!Gratuluję Wojtku(gratulacje dla wujka krawca od Michałka)!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Seksowna ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
WOJTKU! WOW suknia przebojowa a jaka SEXXI!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Figura jak u bogini,sukienka cudo.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ta wieczorowa sukienka jest naprawdę zjawiskowa, bardzo sympatycznie się mi to szyło, właśnie z uwagi na nienaganną sylwetkę klientki, ale taki układ zdarza się bardzo, bardzo rzadko, a wielka szkoda !!
Teraz u mnie w pracowni względny spokój, uszyłem czerwoną sukieneczkę na studniówkę, na tapecie mam następną. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się ten drapowany stanik. Uwielbiam takie rzeczy. Próbowałam kiedyś uszyć taki, ale jeszcze nie umiem. To dla mnie jeszcze czarna magia.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak zjawiskowa Wojtku,piękny kolorek!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękna !!! ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mnie znowu dlugi czas nie bylo na forum, i dopiero teraz ogladam te wszystkie piekne sukienki od wojtka normalnie cuda nic dodac nic ujac ![]() Wojtku dla ciebie wielkie brawa na stojaco ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za uznanie,ale to mnie naprawdę krępuje. Tak się pomyslnie złożyło, że po prostu szyję to co najbardziej lubię i umiem, no i wychodzą z tego ładne ciuszki.
Ostatnia sukieneczka dla młodej klientki na studniówkę, z tafty, trochę podobna do tej poprzedniej. Zauważyłem, że teraz wiele dziewczyn interesuje się takimi sukienkami rozkloszowanymi, z lat 60-tych. To była piękna moda, wybitnie kobieca i jednocześnie taka "poukładana", każda kreacja miała swój klimat, nie umiem tego właściwie ująć. A ja do tego mam sentyment, bo uczyłem się krawiectwa damskiego w okresie, gdzie panie chodziły w sukienkach i spódniczkach, określenie "spodnium" było nieznane, tak jak damski garnitur. No cóż , czasy się zmieniają i moda także, trzeba się z tym pogodzić. A z innej dziedziny - widać , że zima nie jest zbyt sroga, bo w warszawskich Łazienkach nie wszystkie wiewiórki śpią. Niektóre wychodzą, aby przekąsić coś niecoś, jakiegoś orzeszka, jak poniżej. --- Ostatnio edytowane 2011-01-11 01:05:43 przez Wojtek --- |
141 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.