141 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sham, masz słuszne spostrzeżenie, że moda kobieca jest taka różnorodna, kolorowa, piękna wizualnie i dlatego odnalazłem się w tej dziedzinie. I jeszcze to ,że za wszystko można zapłacić kartą, ale radość klientki z nowego, uszytego przeze mnie ciuszka jest bezcenna !!! Dlatego warto szyć dla kobiet.
A u mnie w pracy na razie jest tak, że klientka na suknię slubną wyjechała sobie i szycie jest wstrzymane (zresztą jest dużo czasu do ślubu ), więc szyję coś innego: płaszczyk i taki komplecik - sukienka i żakiecik. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wpadła mi w oko sukienka w kratkę i ten ostatni płaszczyk ..... ![]() ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszcz rewelacja, sukienka z żakietem też mi się podoba. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Płaszczyk jest piękny!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Serdeczne dzięki za miłe słowa uznania, mnie też bardzo podoba się ten płaszczyk, dobrze mi się go szyło, szkoda tylko, że klientka szybko go odbierała i nie miałem możliwości zrobić fotkę, jak się właścicielka w nim prezentuje.
A to ostatnie uszytki, bluzeczki, jedna taka dla sekretarki, chociaż klientka jest nauczycielką i druga bluzeczka w kratkę, tak trochę fikuśna, zapięcie jest z tyłu. |
|
Administrator
![]() |
|
Płaszczyk cudny - taka klasyka ponadpokoleniowa ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Utonęłam w Twoim wątku Wojtku!
Po prostu trudno z niego wyjść. Szyjesz pięknie i jeśli nawet fasony nie są Twoim pomysłem to i tak chciałabym byś szył i dla mnie... Chyba nigdy nie zdecyduje się na samodzielne uszycie czegoś konkretnego... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak zwykle pięknie, a tym bardziej mi się podoba ,że jak już wspominałam kocham kratki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WITAM!Miejmy nadzieje,ze moja siostrzenica nigdy nie odkryje twoich prac,bo niewiem co ze mna bedzie.Napewno mnie bedzie meczyc by uszyc jej podobne.WSZYSTKO EXTRA!!!!!
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wszystko jest super ale bardzo ładna jest ta bluzeczka w kratkę ma super wszyte rękawy. Możesz udzielić instrukcji jak zrobić taki model.
|
141 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.