9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
|
|
Czekamy na prezentację Twoich pierwszych prac. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Takie robótki ręczne to są po prostu małe dzieła sztuki.Wasze robótki są przepiękne i należą Wam się wielkie brawa ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WOW ![]() ![]() ps. pamietam te wzory ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dodam że o ile dobrze pamiętam to sweter jest z opisu z burdy jeszcze z wersji niemieckiej coś tak mi się wydaje, później jeszcze parę robótek z burdy robiłam, sobie sweter, tacie kamizelkę i chyba nic więcej. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zdecydowanie powinnaś wrócić do drutów, Magdo! ![]() ![]() Ja "dziobię" na drutach i szydełku przed telewizorem. Po wyjściu z szycio-komputerowni ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Widząc takie prace aż się chce robić na drutach - podziwiam za profesjonalizm. Ja też niestety szydełkuję sporadycznie ale daje mi to dużo radości. Tak więc przychylam się do wcześniejszej wypowiedzi. Nie rezygnuj z pracy na drutach. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Magdo, chylę czoła. Co za precyzja! Bardzo ładny sweter. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Magdo, ten sweterek jest genialny
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-27 21:55:45 przez darianna --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Podobają mi się takie szydełkowane rzeczy, jednak sama nigdy nie miałam do tego cierpliwości, mimo najszczerszych chęci
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No ładnie
![]() ![]() |
9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.