Stara Gwardia
|
|
Sliczna czapka i modelka cudna
|
|
Stara Gwardia
|
|
Noo, piękna czapeczka i cieplutka, a modelka bardzo fotogeniczna i bardzo zadowolona W takiej czapce to i zima nie będzie straszna. A moje zabezpieczenie przed mroźną zimą, wydziergane w ubiegłym roku, wygląda tak:
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaklucznik, piekny ten Twoj komplecik!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
dziękuje, modelka też własnej produkcji ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
jakłucznik, super komplecik a wiecie ze na tyle lat szydełkowania ja dla siebie zrobiłam jedną czapke? nigdy nie miałam weny na robienie czegoś dla siebie....chyba trzeba to zmienić ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Witajcie !
Ja bardzo lubię robić na szydełku teraz zrobiłam sobie torebkę w kolorach biało brązowych i zapięcie złote i pasek to złoty łańcuszek. W środek uszyłam podszewkę z kieszonką. Torebka ma klapę i pod nią zapinana na zamek. Udała się i jestem bardzo zadowolona. Jest to pierwsza torebka na szydełku. Wymyślałam ją na bieżąco. 😀 |
|
Administrator
|
|
Może zamieścisz zdjecie torebki ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.