14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
kolor rękawków jest szaro-czarny w lekki tłoczony wzór.
ja też nie lubię czarnego. pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kurczę, ale cudne sukieneczki prezentujecie na forum. Agato, piękne "uszytki", prosimy o więcej.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wojtku, Tobie nie dorównam. Śledzę wszystkie Twoje prace i jak wszyscy nie będę oryginalna jestem zachwycona.
Mam tylko jedną przewagę -ja szyję co chcę , ogranicza mnie tylko materiał jaki zdobędę na bazarze lub przez internet (czyli tani)a Ciebie ograniczają wymagania klientek. Jak byś uszył coś wg własnego pomysłu to pewnie byłoby to dzieło sztuki. pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
kolejne moje sukienki. bardzo proste fasony. Ich urokiem jest materiał.
Pierwsza z szyfonu druga jako długa bombeczka, bardzo wygodna i zgrabna, trzecia to prosty lekko pasowany fason. Jej cały urok to materiał w niebieski motyw. wszystkie na motywach wykrojów z burdy. ps. w najnowszych "szycie krok po kroku" szukajcie mojej uszytki- sukienki miedzianej. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne sukienki. Dobrze, że napisałaś o ostatniej że matariał ma taki deseń, bo juz myślałam ze Ty robiłaś te niebieskie wstawki. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne sukienki,szczególnie podoba mi się ta biała z niebieskimi wstawkami
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ha ja też pomyślałam że to wstawiane dodatki, a to faktycznie taki materiał, super !!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
tak - proste, ale urocze!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Prostota jest najlepsza ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie prostota ma swój urok. Mnie najbardziej podoba się druga sukienka ________________________________________________________
|
14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.