14 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Przyznam, że nie nacinałam rogów klinów, bo w żadnej instrukcji takiego rozwiązania nie znalazłam (a kilka ich przejrzałam - od współczesnych po te z oryginalnych wykrojów z lat '50.), a to ono może być kluczem! Dziękuję Ci serdecznie ![]() Pozdrowienia! --- Ostatnio edytowane 2011-03-12 11:33:11 przez marchewkowa --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaki cudny wzór na materiale!! Niby zwykłe czarne grochy ale w połączeniu ze złotym kolorem wyglądają OBŁĘDNIE!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A oto ostatnie moje prace. sukienka za kolana z wzorzystej bawełny oraz gorsetowa.
wg tego wykroju Susana szyła swoją sukienkę tylko chyba z gładkiego materiału. To dość lubiany wykrój z Burdy. A ta dłuższa sukienka to mieszanka wykrojów i własny pomysł na rękawki. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba mi się ta gorsetowa sukienka,no i manekin...
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cudowne!
Świetny pomysł na rękawki. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie tez się podoba, zwłaszcza te rękawki, lubię takie, dobrze się w nich czuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pierwsza sukienka jest moja faworytką ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obydwie piękne...
ale mnie pozostaje pozachwycać się tylko. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zakochałam się w tej sukience. Widziałam dziś wiele pięknych rzeczy na tym forum, ale ta sukienka bez ramiączek przemawia do mnie zarówno krojem jak i wzorem. Podziwiam! ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-02 13:45:23 przez CzarnaOwca --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super sukieneczki!!
Pierwsza ma piękne rękawki, chociaż ja wybrałabym inny kolor, bo nie lubię czarnego ![]() |
14 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.