14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Super!!! I sukienka i torba.
Och koronka ! Musze pomyśleć nad wykorzystaniem moich zasobów .... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
piękna sukienka!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dodatki tworzą całość. Już chwaliłam tę sukienkę na blogu - jak dla mnie rewelacyjna!! Jestem zachwycona. I torebka urocza :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Widziałam Suzano Twój komentatarz na blogu. Dziękuję za odwiedziny i za pochlebne komentarze. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sukieneczka super, ogromnie mi się podoba i rzeczywiście jest intrygująca, jak napisała Monika, z powodu tej koronki, to pobudza męskie zmysły, proszę mi wierzyć.
Nie przejmuj się Agatko, ja też nigdy nie mogę dać sobie rady z kolejnością wklejania zdjęć, zawsze coś pomieszam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Teraz kolej na letni płaszczyk. Uszyty wg zmienionego wykroju z
Burdy 8/2009 model 116. rękawy wg wykroju były sztukowane w dziwny wg mnie nie potrzebny sposób. Lekko je zwężyłam a i tak są szerokie. Skróciłam dół i nie dałam podszewki aby był maksymalnie lekki i cienki. Od siebie dołożyłam pasek-kokardę w kontrastowym kolorze. Można nosić i bez tej kokardy. Materiał ma lekki połysk. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja!!! ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetny płaszczyk, z paskiem zawiązanym na kokardę wygląda przepięknie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo elegancki płaszczyk
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekstrawagancki ![]() ________________________________________________________