Wersja do druku

8 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Stara Gwardia
Ode mnie wielkie WOW :) Pomysl na kapelusz genialny! Znalazlby zastosowanie w moich projektach, oj znalazlby :)

Boszzz jak ja uwielbiam ogladac taka kreatywnosc :D To zajefajna odmiana od sklepowo-chinskiej rzeczywistosci :)

Czekam na wiecej!
nakrycie głowy idealnie współgra z całością
... Patrze na ten twoj kapelusz... I nie mam pojecia czemu nie umiem oderwac od niego wzroku :) jest w nim "cos" .... Ale nie wiem co :) . A moze to ta koronka? :) a moze caloksztalt :) mysle ze jestes osoba o wyrafinowanym guscie i szukasz czegos nowego , co by intrygowalo odbiorce :)

... :) ze mna ci sie udalo :) masz fantazje. Czekam na nowe prace :)
Pozdrawiam!!

--- Ostatnio edytowane 2012-12-12 23:24:01 przez anettina80 ---
Zaaklimatyzowany
Faktycznie kapelusz oryginalny, ciekawy i intrygujący. Czekam na dalsze prace.
Jestem mocno zaskoczony tak pozytywnymi opiniami, bo to pierwsza moja rzecz... szyta igłą ręcznie... niedbale i na szybko... bez posiadania wymiarów co objawiło się podczas sesji... ale obiecuję poprawę i kolejne realizacje ;)
Stara Gwardia
ale super!!!
uwielbiam takie artystyczne podejście
jestem w szoku ale bardzo pozytywnym kierunku rzecz jasna
Mistrz Krawiectwa
Drogi Robercie, sądząc z Twoich wpisów, a także oglądając Twoje dzieło, myślę, że w Tobie drzemie wspaniała, artystyczna dusza, co w połączeniu z szyciem, i z krawiectwem, może wytworzyć cuda i cudeńka !!!!
Ja szyję prawie 30 lat i tak jak piszą tutaj nasze wspaniałe koleżanki-krawcowe, nigdy w szyciu nie można spocząć na laurach, jak się potocznie mówi. Do szycia oprócz wielkiej cierpliwości , potrzebna jest również i pokora.
Gorąco zachęcam Cię do szycia, to jest cudowne zajęcie, że z kawałka szmatki, można stworzyć nieraz prawdziwe dzeło.
Pozdrawiam...
Stara Gwardia
Robercie widać w Tobie artystę.
Nie krawiec ale artysta tworzy podobne dzieła.
Brawo...lubię ekstrawagancje

heheh co racja to racja :)
Ale sam projekt intrygujący i awangardowy. Gdybyś nie napisał, że koronka miała sięgać nosa to bym uznała, że ma tak być :)

* Susanna szyje - mój blog :)

8 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.