Stara Gwardia
|
|
Ode mnie wielkie WOW Pomysl na kapelusz genialny! Znalazlby zastosowanie w moich projektach, oj znalazlby
Boszzz jak ja uwielbiam ogladac taka kreatywnosc To zajefajna odmiana od sklepowo-chinskiej rzeczywistosci Czekam na wiecej! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
piękne zdjęcie, powiało artyzmem
nakrycie głowy idealnie współgra z całością ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
... Patrze na ten twoj kapelusz... I nie mam pojecia czemu nie umiem oderwac od niego wzroku jest w nim "cos" .... Ale nie wiem co . A moze to ta koronka? a moze caloksztalt mysle ze jestes osoba o wyrafinowanym guscie i szukasz czegos nowego , co by intrygowalo odbiorce
... ze mna ci sie udalo masz fantazje. Czekam na nowe prace Pozdrawiam!! --- Ostatnio edytowane 2012-12-12 23:24:01 przez anettina80 --- |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Faktycznie kapelusz oryginalny, ciekawy i intrygujący. Czekam na dalsze prace. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuję
Jestem mocno zaskoczony tak pozytywnymi opiniami, bo to pierwsza moja rzecz... szyta igłą ręcznie... niedbale i na szybko... bez posiadania wymiarów co objawiło się podczas sesji... ale obiecuję poprawę i kolejne realizacje |
|
Stara Gwardia
|
|
ale super!!!
uwielbiam takie artystyczne podejście jestem w szoku ale bardzo pozytywnym kierunku rzecz jasna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem pełna podziwu wykonaniem ręcznym tego pięknego kapelusza,to prawdziwe arcydzieło
|
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Drogi Robercie, sądząc z Twoich wpisów, a także oglądając Twoje dzieło, myślę, że w Tobie drzemie wspaniała, artystyczna dusza, co w połączeniu z szyciem, i z krawiectwem, może wytworzyć cuda i cudeńka !!!!
Ja szyję prawie 30 lat i tak jak piszą tutaj nasze wspaniałe koleżanki-krawcowe, nigdy w szyciu nie można spocząć na laurach, jak się potocznie mówi. Do szycia oprócz wielkiej cierpliwości , potrzebna jest również i pokora. Gorąco zachęcam Cię do szycia, to jest cudowne zajęcie, że z kawałka szmatki, można stworzyć nieraz prawdziwe dzeło. Pozdrawiam... |
|
Stara Gwardia
|
|
Robercie widać w Tobie artystę.
Nie krawiec ale artysta tworzy podobne dzieła. Brawo...lubię ekstrawagancje ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
heheh co racja to racja
Ale sam projekt intrygujący i awangardowy. Gdybyś nie napisał, że koronka miała sięgać nosa to bym uznała, że ma tak być ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.