131 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Administrator
![]() |
|
Ojej opaska na medal! Zostawisz ją na pamiątkę?? Michałek raczej napewno będzie krawcem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o tak, opaska zaiste piracka i to jak uszyta! pierwsza klasa
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pomocnicy pierwsza klasa,a moich nie mogę do niczego zagonić
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, gratuluję, wychowałaś swoich chłopców cudownie !!! Widok na fotce wielce budujący, jestem pod wrażeniem. Tak powinno być, mężczyzna powinien służyć swojej pani, jak umie. Zamiast tracić bezproduktywnie czas przed telewizorem, czy przy piwie, pomagając przy szyciu jest z chłopa konkretny pożytek. Ja coś wiem na ten temat z własnego doświadczenia,ale popieram taki układ. Najważniejsze jest zadowolenie małżonki.
A Misio jest niesamowity, ta jego teoria o ząbkach, piratach i szkorbucie jest kapitalna, nie wpadłbym na takie coś. Pozdrów go od wujka-krawca i powiedz, że prawdziwym piratom też odrastały zęby, jak wyleczyli szkorbut, jedząc dużo owoców i warzyw. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia ślubna zapowiada się ciekawie ,a takich mężczyzn tylko pozazdrościć.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny, mogę się tylko domyślać, co obiecałaś temu starszemu pomocnikowi, że Ci tak skrzętnie pomaga.... --- Ostatnio edytowane 2011-04-10 20:56:34 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka ślubna-prawie skończona tzn. do tego momentu uszyłam ,a teraz czekam na coś pięknego co naszyję w samej tali żeby Agniesi jeszcze tą i tak szczupła talię wyszczuplić(64cm!!!!!!!!!!!!!)uszyłam tydz. przed świętami-inaczej świąt bym nie miała!!!
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cudowna ta suknia slubna, przy której stoi Twój Zbychu z Bogdańca (pozdrowienia dla Misia vel Zbycha !!). A bolereczko super, pięknie uszyte.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna sukienka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super !!! Też mi się bardzo podoba efekt Twojej pracy. ________________________________________________________
|
131 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.