131 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Elegancko!! Pięknie!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wow!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Zbycho przystojniak!! Ale ta sukienka - zapiera dech w piersiach. Z przyjemnością bym taką założyła. jest WSPANIAŁA!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia wyszła pięknie!!! I bolerko też, pasuje wyśmienicie. Nieźle musiałaś się narobić przy układaniu falbanek, ale efekt jest super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia piękna nie mogę oczu oderwać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mogę się napatrzeć...cudowna suknia...chciałabym miec taką w szafie . ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jeny, zaraz bym do ślubu szła! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję kochani!!!!Jeszcze tylko jakieś cudo w talii i będę mogła oddać właścicielce.Dodam tylko że szyłam z jedną jedyną przymiarką(panna z Londynu)więc jak wszystko będzie ok to będzie to cud
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie mogę się doczekać fotek na Pannie Młodej. Tylko nie zapomnij ich nam tutaj wkleić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękna falbaniasta sukienka, panna młoda będzie w niej urocza, a bolerko zgrabnie dobrane ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.