131 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
DZiś w 3,5godz uszyłam te oto spodnie dla Misia gdyż jutro wybiera się zwiedzać tereny wojskowe i bunkry więc strój musi być odpowiedni do okazji....A spódniczka dla mamusi zajączek przyniósł
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W 3,5 godziny, no, no, podziwiam i zajączka też podziwiam, że tak trafił z rozmiarem... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A jednak co wprawa to wprawa ![]() ![]() A spódniczka bardzo ładna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niezłe tempo, czasem coś uszyje się dość szybko, a czasem wbrew pozorom niby prosta rzecz a zabiera o wiele więcej czasu niż planujemy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki dziewczyny!Dodam,że w 3,5hto jeszcze pod nadzorem pana oficera!!!Pilnował żeby wszędzie były podwójne stębnówki,kieszenie na bokach i tyłach których nie widać...ale ile bylo dziś radości zobaczcie sobie.Podoba Wam się zdjęcie na którym ŻOŁNIERZE wymienili się na karabiny????
|
|
Administrator
![]() |
|
O jaka frajda!
Super zdjęcia, mały widać, że zachwycony ![]() Zapraszamy do Bielska-Białej na "Operację Południe". Misiek byłby zachwycony ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, faktycznie, a ten duży z plastikowa pukawką i z pomarańczowa końcówką nie miałby wśród kolegów lekko. Fajne też jest to drugie, widać że synka ciągnie w takie klimaty. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ śmieje się jemu buźka ![]() Prawdziwy chłopak i krok już nawet ćwiczy. Miał niesamowita frajdę jak widać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Widać że syn zadowolony jak dorośnie będzie pewnie wojskowym
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sprawa, kiedy stworzone przez nas rzeczy sprawią komuś przyjemność (i do tego czasem z przyjemnością pomogą). Jestem pod wielkim wrażeniem Twoich dzieł - to już naprawdę wyższa szkoła jazdy. Naprawdę widać wprawioną w boju rękę ![]() P.S. Suknia ślubna prześliczna, romantyczna i eteryczna. Sama bym taką chciała... --- Ostatnio edytowane 2011-05-13 12:23:24 przez Jeszka --- ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
131 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.