131 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Slicznie! Swietnie jestes wyposazona na lato ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacja i sukienka i bluzeczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
przepiękna sukienka ślubna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Roksanitka właśnie mi o czymś przypomniała,a mianowicie obiecałam,że wkleję fotkę jakie cudo kupiłam do sukienki ślubnej.Już wklejam....Aha Agnieszka już po ślubie codziennie sprawdzam pocztę czy przesłała zdjęcia i nic...dam im jeszcze trochę czasu i zacznę ich męczyć.Pokaże Wam od razu!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, piękna sukieneczka, może być i plażowa i wizytowa, biała tunika też fajna, ale najbardziej podoba mi się Michałek w tym pirackim kapeluszu . Masz kapitalnego synka ......
|
|
Administrator
![]() |
|
Poduszeczka urocza! Zero tandety, coś pięknego!! Też czekam na fotki PM w całej krasie!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziś zaprezentować Wam chcę sukieneczki dla mojego małego Słodziaka(chrześnica).Pochwalę się jeszcze że ciocia Trinny ma spódnicę z tego samego materiału co sukienka w czerwone róże .Niestety nie mogę się pochwalić zdjęciem gdyż go po prostu nie zrobiłam....ale poprawię się....obiecuję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne!!!!
Jak profesjonalnie odszyte,to widać jak nic,że fachowiec je szył. Fajnie mieć taką ciocię ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczniutkie
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mi tez się podoba efekt Twojej pracy ![]() ________________________________________________________
|
131 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.