131 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
|
|
Oj, faktycznie fajne te bawełny a szycie... po prostu pierwsza klasa! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczki fajne szkoda tylko ,ze bez modelki
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Piękne sukienki! Szczególnie do mnie przemawia ta z czerwoną lamówka i marszczeniem ! Ehhh szkoda, że kiedyś takich nie było chlip chlip... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki Sus!!!Mnie też bardzo się podoba ta z czerwoną lamówką tym bardziej że jest bardzo NA CZASIE jest z falban dokładnie z 3 no i MAXI tego niestety nie widać na zdjęciu.A dziś taką małej uszyłam nie myślałam że tak będzie mi się podobała jak była jeszcze w trakcie szycia.Nie wszyłam tylko zameczka gdyż czeka dopiero na mnie w pasmanterii....
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękna, śliczna sukienusia !!! Jak ja żałuję, że nie mam wnuczki, bo szycie takich cudeniek to prawdziwa rozkosz. Z reguły dla wnuczek szyją babcie, a tu byłby dziadek ( co prawda do wieku przeciętnego dziadka mam jeszcze parę lat ). Ale cóż, tak się ułożyło zycie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny cudna wyszła ![]() Powiedz mi tylko jak jest wykońcona wkoło pach i przy dekolcie? Nie widze lamówki,nie widzę plisy więc jak ? ![]() Ładne wykończenie to sukces modelu i niestety mój problem,wielki problem. Będę wdzięczna za uświadomienie mnie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukieneczka taka słodziutka i ta kokardka dodaje jej uroku
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
dziękuję!!!Kora takie sukieneczki wykańczam podszeweczką oczywiście bawełna 100%.odszywam dekolt prasuję dopiero podkroje pach trudne bardzo w tak malutkich paszkach ale tylko na początku ale do nauczenia a wygląda estetycznie.Pozdrawiam wszystkich!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ano tak ... trudne ale warte tego trudu.
Perfekcyjna robota i cudny widok ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Rozpływam się nad takimi maleńkimi sukieneczkami dla maleńkich ludzi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
131 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.