Wersja do druku

131 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »

Stara Gwardia
Wow, to przerasta moje umiejętności...
Stara Gwardia
Ależ ekskluzywna... śliczna .
Pochwalisz się jak wyjdzie?:)
Xanti co to dla Ciebie taka sukienusia!!!Dałabyś radę!!!Ja też tak mówiłam na początku mojej drogi -"nie dam rady,to jest za trudne..."teraz mówię inaczej "SZYŁAM TRUDNIEJSZE RZECZY TO I Z TYM SOBIE PORADZĘ".A złotą kieckę mężowi pokaż to on już będzie wiedział na jaką okazję jest odpowiednia!DZiękuję i pozdrawiam serdecznie.
Stara Gwardia
Suknia zapowiada się bardzo ekscytująco:)
Administrator
Ojej zapowiada sie fenomenalnie!! Śliczna, jestem nią zachwycona!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Trinny, nadajesz duże tempo w szyciu na forum , troche nie nadążam. Niebieska sukieneczka jest super. Układ góry sukienki jest taki akurat, jaki prezentuje faktura materiału.
Czekamy na najnowsze szycia i pozdrowienia dla Misia, czy coś ciekawego wymyślił ostatnio ?
Stara Gwardia
suknia ślubna cudeńko, też chciałabym szyć suknie ślubne ale niestety na razie je tylko przerabiam, poszerzam, zwężam, skracam i tyle się już tego naoglądałam ze wiem co z czym się je więc może kiedyś......
Mistrzyni Krawiectwa
Właśnie, Vanesso - prucie i przeróbki to świetna szkoła!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Wojtku Michałek jest strasznie zapracowany ostatnio....sam przyszywa guziczki do materiału.Ostatnia jego praca to opaska dla pirata(zgubił 2 mleczaki więc postanowił być piratem mówi że cierpi na szkorbut) wszystko zrobił sam,a przez Tydeę mają przechlapane....moje chłopaki i ich łapki też trochę mi pomagają zobaczcie jak pięknie im idzie...

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Jesteś szczęściarą mając takich pomocników!!

131 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.