131 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
Wow, to przerasta moje umiejętności...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ ekskluzywna... śliczna .
Pochwalisz się jak wyjdzie? ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora jak tylko będzie gotowa,taka gorąca zdjęta z deski do prasowania zakładam na manekin i dokumentuję dla Was....ale przede mną dużo roboty-i to takiej domowej!
Xanti co to dla Ciebie taka sukienusia!!!Dałabyś radę!!!Ja też tak mówiłam na początku mojej drogi -"nie dam rady,to jest za trudne..."teraz mówię inaczej "SZYŁAM TRUDNIEJSZE RZECZY TO I Z TYM SOBIE PORADZĘ".A złotą kieckę mężowi pokaż to on już będzie wiedział na jaką okazję jest odpowiednia!DZiękuję i pozdrawiam serdecznie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia zapowiada się bardzo ekscytująco
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej zapowiada sie fenomenalnie!! Śliczna, jestem nią zachwycona!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, nadajesz duże tempo w szyciu na forum , troche nie nadążam. Niebieska sukieneczka jest super. Układ góry sukienki jest taki akurat, jaki prezentuje faktura materiału.
Czekamy na najnowsze szycia i pozdrowienia dla Misia, czy coś ciekawego wymyślił ostatnio ? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
suknia ślubna cudeńko, też chciałabym szyć suknie ślubne ale niestety na razie je tylko przerabiam, poszerzam, zwężam, skracam i tyle się już tego naoglądałam ze wiem co z czym się je więc może kiedyś......
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie, Vanesso - prucie i przeróbki to świetna szkoła!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku Michałek jest strasznie zapracowany ostatnio....sam przyszywa guziczki do materiału.Ostatnia jego praca to opaska dla pirata(zgubił 2 mleczaki więc postanowił być piratem mówi że cierpi na szkorbut) wszystko zrobił sam,a przez Tydeę mają przechlapane....moje chłopaki i ich łapki też trochę mi pomagają zobaczcie jak pięknie im idzie...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jesteś szczęściarą mając takich pomocników!!
|
131 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.