Wersja do druku

131 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Śliczna :okok:
Dziewczęta i chłopcy!!!Dziś jakże mi miło jest zaprezentować Wam kreacje dla dzieci(moje ulubione).Jak już wiecie Michałek poszedł pierwszy raz do "dużej szkoły"_tak mówi-czyli do zerówki.Na tę okoliczność zamarzył sobie mieć prawdziwy męski garnitur...a zamarzył sobie w weekend,czyli w sobotę kupiliśmy sztruks bo chciałam żeby było tak na luzaka nie na sztywno na szczęście Misiowi spodobał się pomysł.W poniedziałek godz. 22.30 gang był gotowy gdyż ten mały SZEF siedział przy maszynie i cały czas powtarzał KIEDY????Ale miałam stresa mieć takiego szefa coś strasznego.......ale efekt cieszy oko.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
To znowu ja....Mam jeszcze coś....coś słodkiego!!!!Mój malutki cukiereczek ma już roczek!!!!Na tę okazje ciocia uszyła kreację wieczorową na imprezkę urodzinową!!!Sukienusia jest z tafty podszewka oczywiście batyst no i tiul!!!!Lakiereczki do kompletu i dokupiliśmy bluzeczkę w razie chłodu,ach i rajstopeczki w malutkie kwiatuszki.Postaram się zrobić fotki na modelce tylko czy się uda????OGIEŃ z niej!!!Pozdrawiam Cię kropeczko!!!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrz Krawiectwa
Kurcze, "Misio" to już prawie dorosły facet. Trinny, nie obejrzysz się jak będziesz Teściową.
A sukienusia dla siostrzenicy prześliczna !!!
Stara Gwardia
Ależ masz super faceta Trinny w domu!!!!
Amant jak nic!
Wygląda wspaniale w tym gangu.
No cóż...dzieci też się starzeją:buziak::)
A przygotowane ubranka dla dziewczyneczki sa przesłodkie. Ciekawa jestem fotki na modelce:oczko:
Jeszcze gorąca przed paroma chwilami skończona moja sukienka w moich ulubionych barwach.Barwy na zdjęciu oczywiście nie są takie ładne jak w rzeczywistości!Sukienka to model z burdy tylko skróciłam rękawy.rękaw kimono słabo go widać na zdjęciu!
Świetna kiecka - bardzo fajnie dobrałaś materiał. Muszę przyznać, że też się przymierzałam do tego wykroju, daj znać czy dobrze się ją nosi :mysli:
Michałek WYGLĄDA OBŁĘDNIE! Sam szyk i elegancja ale połączona z młodzieńczym luzem i odrobiną nonszalancji :D Matko i Ty ten garniturek uszyłaś w weekend... mi bo ta praca zajęła jakiś miesiąc czasu...

Sukienka dla Małej to faktycznie ogień! Pięknie uszyta i świetnie dobrane dodatki :tak:

--- Ostatnio edytowane 2011-09-05 07:29:09 przez Susanna ---

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
O jaki przystojniacha!!!
Mistrzyni Krawiectwa
:D Matko i Ty ten garniturek uszyłaś w weekend...
Susanno gang skroiłam w sobotę jeszcze,w niedzielę świętowałam i nastrajałam się psychicznie na poniedziałek, a cały poniedziałek miałam na szycie....no może nie zupełnie cały z przerwami na przygotowywanie posiłków dla szefa!!!Uszyłam całość łącznie z guzikami.A szyłam ze sztruksu to jakieś 5 razy w ciągu dnia odkurzałam tak się sypało.....Ale Michałek zachwycony dziś też się wystroił tylko ma żółto-czarną koszylkę pod spodem.....Mam nadzieję,że go odda do prania!!!!:bezradny:
Dziękuję za komplementy w imieniu Michałka!!!
Wojtku ja teściową?????:(Przecież ja sama jeszcze dzieciak jestem:Dtzn tak się czuję metryka mówi coś innego......Pozdrawiam.

131 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.