28 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
|
|
Te rozmiary łączone to jak numeracja S, M, L na przykład tu podają
S - 36/38 M - 40/42 L - 44/46 Zwykle dotyczy ubrań na gumce, dzianinowych, swetrów, chociaż widziałam i żakiety w rozmiarze M - zresztą w tej Annie właśnie jednym z modeli z łączonymi rozmiarami jest właśnie żakiet. Popatrz na same modele z taką numeracją - raczej nie są to ubrania dopasowane za pomocą kroju, a raczej związane paskiem. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka o którą konkretnie mi chodzi jest raczej dopasowana, model 23 Anna 3/2014 i dlatego mam obawy czy się zmieszczę. Jestem niewiele ponad rozmiar 36, a następny 38/40 będzie na mnie za duży
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Gosia mnie też się ta sukienka podoba, faktycznie rozmiar i na mnie jest za duży ale łatwo ją zmniejszyć więc powinnaś sobie poradzić. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz rację, najwyżej zwężę, bardzo lubię ten fason.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wiecie może kiedy ukaże się nowy numer 'Anny'?
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi się wydaje że gdzieś ok. marca. Wyglądam z niecierpliwością ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uhuhuuuu... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Anna do kupienia od 19 lutego, w Dianie wyczytałam ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Administrator
![]() |
|
Super ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Annę już przed chwilą dostałam z prenumeraty. W kioskach też od dzisiaj powinna być. Widzę w niej kilka ciekawych modeli. Zwłaszcza przypadły mi do gustu sukieneczki model 6 oraz 8 (wstawka z koronki już za mną "chodzi" od pewnego czasu). Czekałam tez na żakiet w stylu Chanel z którym mam się zmierzyć tzn z jego uszyciem.
|
28 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.