Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja często kupuję na allegro.Wejdz w rękodzieło,szycie i dziewiarstwo i tkaniny.Polecam textilmar,amsti!!!Ale również czekam na inne odpowiedzi w tym wątku!!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnio na mojej poczcie reklamuje się sklep internetowy z tkaninami
[email protected] Może tu coś ciekawego znajdziecie. [edit] Wojtku powinno być: Wojtku ma być: zlotaszpilka.pl Sus Napisałem głupotę , przepraszam, oczywiście ma być jw. --- Ostatnio edytowane 2011-01-25 07:20:48 przez Susanna --- --- Ostatnio edytowane 2011-01-25 22:16:56 przez Wojtek --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja polecam solw_s_c na allegro, na tym koncie są sprzedawane przeróżne dodatki krawieckie, materiałów też jest sporo, ostatnio kupiłam tam piękną srebrną dzianinę-sukienka z niej to prawdziwe cudo... fotkę(tylko muszę ją najpierw zrobić) wstawię w wątku z moimi pracami
|
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
Od siebie mogę polecić użytkownika BAHbKA_u_MAHbKA. Tkaniny są tanie, ale przy tym bardzo dobrej jakości. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszko, można kupować w ciemno i nie trafi się na tkaninę złej jakości? A jak kontakt ze sprzedawcą?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszko, jeżeli się właśnie nacięłam, to będzie na Ciebie
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Potwierdzam! Kupowałam już 2 razy, łącznie będzie pewnie z 7-8 rodzajów tkanin i ze wszystkich jestem BARDZO zadowolona.
Kontakt ze sprzedawcą jest, dość oschły, ale zalatwia co trzeba. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też często kupuję na allegro ale z reguły nie są to firmy a ludzie prywatni którzy pozbywają się materiałów.Owszem czasem zdarzy się jakaś firma ale wolę kupować takie nietypowe.
|
|
Administrator
![]() |
|
Chciałam podać namiary na sprawdzonego sprzedawcę nici do overlocka. Póki co kupiłam 8 szpulek i jestem bardzo zadowolona i z h nici, i z kontaku no i z ekspresowej przesyłki. Sprzedawca: amitex_tm -> KLIK --- Ostatnio edytowane 2011-03-27 13:13:35 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.