Administrator
![]() |
|
Oj faktycznie - najmocniej przepraszam. I ciesze się, że udało Ci się dodać fotki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nic nie szkodzi... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jeśli zdjęcia, które dodawałaś były duże to forum musiało je automatycznie zmniejszyć wiec to też mogło "zamulić" komputer. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Piegatex polecam bardzo. Kupowałam wełny i lny u pani Agnieszki wielokrotnie i wszystko zawsze było perfekcyjne: od tkanin po czas dostawy.
Kupując u ABC Tekstylia raz zabrakło tkaniny. Dostałam zwrot pieniędzy i takiej samej długości kupon innej tkaniny w podobnym kolorze. Raz kupiłam kupon pięknego twillu bawełnianego u Lajtmar (też allegro) i nie mam zastrzeżeń. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kobietki moze macie jakies namiary na sklep internetowy z czyms takim jak skay odziezowy...?
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() |
|
Wiolu !! dziekuje slicznie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ależ proszę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
hehe i ja skorzystam ze sklepu poleconego przez Wiolę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ps. Wiola weszłam na Twojego bloga i przyznam że jestem niepocieszona ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.