11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Stara Gwardia
![]() |
|
A przez opcje "Płacę z Allegro", nie możesz? Ja w zasadzie prawie zawsze korzystam z niej i ją sobie bardzo chwalę ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie moge, obecnie u mnie tylko istnieje mozliwosc zaplaty przelewem przez poczte albo pojde do banku zaplacic. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam, czy ktoś może kupował na allegro od użytkownika teona ? Ma dość ładne i w rozsądnych cenach materiały np cieniowana satyna 6.20 za mb. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj to niestety nie pomoge Moniko ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No szkoda, ale moze ktos się odezwie, kto ma nr konta, bo wiem, ze jakis czas temu było ono widoczne na stronie sprzedającego. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnio, kupowałam jeszcze u MANbKA, nie wiem czy to to samo konto ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-28 22:04:36 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Juz mam. Wlasnie dostalam od nich maila z nr. konta. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja kupowałam u użytkownika teona , Wszystko było ok. a ten MANbKA, ostatnio zawiesił konto na allegro, I zdaje mi się że jest teraz: tkaniny_od_Eliny. Ten sam opis ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-30 17:32:02 przez ITA --- --- Ostatnio edytowane 2011-10-30 17:33:32 przez ITA --- --- Ostatnio edytowane 2011-10-30 18:13:37 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje ITA. Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie mogę przeszukać całego wątku bo moje ząbkujące dziecko nie pozwala. Wybaczcie więc, jeśli takie informacje już tu są.
Mam dwa pytania do doświadczonych: 1. Gdzie kupić tkaninę bawełnianą na grubaśną bluzę dla męża? 2. Jak to jest na zakupach w hurtowniach - mieszkam w Warszawie, do Janek mam niedaleko a tam jest mnóstwo hurtowni. Ale jakie są zwyczaje? Czy tam można chodzić, dotykać, wybierać, marudzić i kupować po kilka metrów? Trochę głupie może pytania, ale nigdy nie byłam i nie mam pojęcia ![]() P.S. Dotychczas kupowałam w sklepie Kameleon Mają troszkę kiepskie zdjęcia, tkaniny zawsze lepiej się prezentują niż na zdjęciach ________________________________________________________
|
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.