294 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
Ach, bo Ty pewnie masz ryglowanie z automatycznym obcinaniem nici. To jeszcze fajniejsze niż samo ryglowanie, szczególnie gdy będziesz chciała wyszyć pojedynczy element ściegu. Teraz zazdrość mnie zalała po uszy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Czekam na maszyne z LIDLA, miala byc w piątek. No i doczekać się nie mogę. Czytałam tam wcześniej, że ktoś nie może znaleść, bo gazetek nie ma... No ludzie kochani, na str. L znajdziecie nr. tel. Wystarczy zadzwonić, powiedzieć co chcecie i do jakiego sklepu mają przysłać. I jak tylko będzie, to Wam przyślą. I jeszcze do Was zadzwonią. No ja czekam i już się doczekać nie mogę. Powtarzam się?...
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A jaką maszynę Łucznika do 500 zł możecie polecić? Chodzi mi o coś uniwersalnego. Jestem początkująca, ale gdybym zajęła się szyciem aktywniej, chciałabym, żeby taka maszyna również mi się przydała..
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pójdę zaraz do niego i powiem, że ma nakaz z forum, nie wykręci się chyba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja słyszałam, że warto zainwestować w Husqvarnę Redstar R10 w gwiazdki. Ma jeszcze dobrą cenę, a i długą gwarancję. Może będzie się lepiej sprawować niż teraźniejsze Łuczniki
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no właśnie. Tyle okazji ma w zanadrzu: Balbinko-Katarzynki 25XI, Andrzejki 30XI, Mikołajki...
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I nawet niedroga za 322 zł można nawet wyrwać. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Napewno wolałabym zainwestować w Husqvarnę niż w Łucznika. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tylko wyczytałam, że Redstar R10 to wcale nie jest Husqvarna! To chiński No Name sprowadzany przez dystrybutora Husqvarny w Polsce. I dlatego "mówią" na tę maszynę Husqvarna. Więc szczerze mówiąc nie wiem czy tak bardzo by odbiegała jakością od Łucznika, produkowanego być może w fabryce po drugiej stronie ulicy...
![]() |
294 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.