62 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Madziu -  fajnie  masz  z  ta  dorosłą  rodzinką,na  którą możesz  liczyć. Super.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jejku, jakie to wszystko śliczne!
 Szkoda, że moja mama nie potrafi szyć   Nie chciałabyś mnie może adoptować  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| ekstra sukieneczki!! | |
| Administrator
  |  | 
| Madziu wierzę, że pięknie te pokrowce wyglądały    No i z niecierpliwością czekam na ślubną kreację!! Ajajaja nie mogę się wręcz doczekać  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Te pierwsze dwie sukienki rewelka ,jak one pięknie w nich wyglądają .
 Oczywiście cała reszta też .Ale one echhh ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Piękne sukieneczki, ale mnie najbardziej podoba się ta trzecia, ciekawy materiał, a ja lubię takie łączenia.
 A swoją drogą gratulacje Magdo, że mąż Ci pomaga, to rzadkie zjawisko, ale niektóre koleżanki mają takich zdolnych małżonków i tak powinno być!!! Ja jak byłbym kobietą-krawcową , to taki małżonek bez gadania musiałby nauczyć się szyć i pomagać. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Sukienka która szyłam jakiś czas temu, ale nie miałam zdjęcia i takie dostałam od klientki. Sukienka jest bardzo dopasowana, a na drugiej fotce widzę ze wstała z krzesła i zapomniała poprawić sobie   i ma taką fałdę nad tyłkiem  ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| bardzo ładna   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Fajowa   Podoba mi się i krój i ta kokardka z tyłu :] ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie  też  się bardzo podoba    Lubie wykończenia zrobione z tej samej tkaniny co uszyta rzecz ale ta lamówka super wygląda w tym modelu.  ________________________________________________________ | 
62 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook