62 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A teraz coś z dzianiny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nie bardzo widzę jak to jest z tą 'stójką' Madziu.
Z tyłu jest krótka czy ona jest wywinięta? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi się wydaje że chyba wywinięta materiał się trochę zlał i ciężko się dopatrzyć
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora z tyłu zamek kończy się w połowie stójki, reszta jest wywinięta na wierzch i przyszyta ręcznie, a z przodu ma się układać jak kołnierzyk taki płaski, aczkolwiek pierwsze zdanie jakie usłyszałam przy omawianiu szczegółów to miała być stójka. Nie znoszę jak w trakcie pracy zmienia się zdanie, albo po prostu okazuje się ze klientka miała co innego na myśli ale źle to nazwała ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładny ten kołnierz. Bardzo mi się podoba.
Ale co do zmieniania zdania w trakcie albo problemów w nazywaniu elementów... brrr... Dlatego bardzo lubiłam pracować z katalogami Marfy - tam każda zaszewka, każde cięcie jest doskonale widoczne i nawet jeśli sukienkę składało się z kilku różnych modeli - to nie było rozczarowań i niedomówień. W końcu klientka nie musi znać się na nazewnictwie ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
garsoneczka odszyta idealnie widać madziu że bardzo dobrze szyjesz. jeśli chodzi o tkanine to wydaje mi się że w taki wzór optycznie powiększa sylwetkę więc pewnie bym tego nie założyła bo mam troszkę więcej niz 90-60-90
|
|
Administrator
![]() |
|
Ślicznie wyszedl Ci ten komplecik. Ciekawy wzór na materiale ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienki mojej córki, w szyciu przed świętami nie miałam kiedy zrobić fotek ciuchów klientek, bo już zabrały ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jedną udało mi się sfotografować ale zdjęcia są kiepskiej jakości, z komórki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietne sukienki dla córki i dla klientki jak zawsze u Ciebie.
A córka podobna do mamy, nie wyprzerz się. ________________________________________________________
|
62 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.