62 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
|
|
Sukieneczki świetne szczególnie podoba mi się ta szafirowa fajny krój no i ten kolorek jest obłędny
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale cudeńka!! Ta czerwona powaliła mnie na kolana
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
beżowa, czy też złota podoba mi się najbardziej
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
W oryginale jest taka złotawa, ciemny beż koronka na ekri podbitce, moja jest odwrotnie, ekri koronka na bezowej podbitce. Zależało jej bardzo na tym fasonie nie koniecznie na identycznych kolorach, a takie tkaniny akurat miałam na stanie. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Złotawa jest prześliczna! I lubię tą aktorkę z Plotkary
![]() Też chcę taką! ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jee Madzia zamieścia nowe prace - super!
No wiec sukienka z "Plotkary" wymiata! I córa jaka podobna do głównej bohaterki! Czerwona bardzo seksowna :> Podoba mi się dekolt. No i chabrowa śliczna, klientka napewno zachwycona! Czekam na więcej, ostatnio Wojtek się opuszcza... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
sallma ta sukienka jest prosta jak drut cały efekt daje tkanina, koronka i ta plisowana wstawka, ja akurat miałam taki materiał szyfonowy z metra to pocięłam na odpowiednią szerokość ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu wszystkie trzy sukienki uszyłaś piękne ale te dla córki są po prostu rewelacyjne i ta bezowa i ta sexi czerwona.
Bardzo ładne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja fawortytka jest corka w koronkowej sukience! Sliczna masz corke!!! ![]() suknia dodaje jej jeszcze elegancji i wdzieku! piekna! --- Ostatnio edytowane 2011-04-28 14:53:12 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ŚLICZNA SUKIENKA,ŚLICZNA CÓRA!
TA CZERWONA TO ODWAŻNA,NO I DO TAKIEJ TO TRZEBA MIEĆ FIGURKĘ.MAM NADZIEJE,ZE C.D.N. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
62 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.