62 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
Ufff Madziu dobrze, że wyniki są dobre ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się Madziu podwójnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu dużo zdrówka Ci życzę!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
U mnie już nawet całkiem letnio się zrobiło ![]() ![]() Oczywiście mam tak ciasno , że w tle widać cały majdan ( deska do prasowania, stół..) ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Droga Magdo, przede wszystkim życzę zdrowia, napewno wszystko będzie OK, młodość przezwycięży różne schorzenia. Ja mam nadciśnienie i muszę brać zestaw leków do końca życia (o ile chcę jeszcze pożyć).
Materiał w kwiaty urzekł mnie , jest śliczny i bluzeczka fajna, kolor też fajny, chociaż spotykam się z klientkami, które nie chcą takich intensywnych kolorów. Ja wtedy proponuję niezastąpioną czerń. Kobieta musi nieraz pokazać się kolorowo, jak motyl, szczególnie wiosną, a nie tylko czarne spodnie lub leginsy i szary T-shirt. Co o tym myślicie ? |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję za życzenia, neuralgia nerwu trójdzielnego jest nieuleczalna, ale jeżeli wiem co mi jest to wiem też co zrobić jak nadejdzie niespodziewanie ból ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Madziu, slicznie szyjesz.
Zdrowia Ci życzę, wiem, że to bardzo rzadka choroba, ale najważniejsze że jesteś właściwie zdiagnozowana i wiesz, jak postępować. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Madziu życzę zdrowia i pomyślnych badań. Widzę, że na wiosnę nie tylko ja mam poumawianych kilka wizyt u różnych specjalistów.
Materiał w kwiaty faktycznie przepiękny i sama z przyjemności bym widziała u siebie jakiś ciuszek z tej tkaniny. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wzdycham do szyfonów, choć nienawidzę ich szyć!!
Dużo zdrowia życzę!! |
62 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.