62 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Administrator
![]() |
|
Zanim kupię materiał... póki co szyje bluzkę a potem chciałabym uszyć sukienkę ale inną niż ta z falbankami. Niemniej zdjecia zapisane "na przyszlość" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna ta falbaniasta sukienka !!!! ![]() Och gdybym miała mniej ciałka.... och... Pozostało wzdychanie. Magdo ta tkanina w kółka?dziurki? to haft? Piszesz,że dzianina ale chyba żle zrozumiałam... --- Ostatnio edytowane 2011-03-24 09:15:19 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora ta tkanina w kółka to tez dzianina, ale nie widziałam jej w sklepie, mam ją od kontrahenta dla którego szyłam zlecenie. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Falbaniasta sukienka bardzo mi się podoba wspaniała na lato
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Magdo za poradę,faktycznie to jest doskonały pomysł.
Jak tylko się nieco obrobię uszyję wreszcie coś nowego i pokażę na forum. Może to będzie własnie podobna sukienka ..może... Teraz mam tak bardzo mało czasu Dzianina ciekawa ,czy pokazałabyś może jakieś zbliżenie na nią? Jestem fanką dzianin ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora nie wiem na ile cokolwiek zobaczysz na tym zdjęciu, ale prosze zbliżenie na tyle na ile to możliwe ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pamiętam, że kiedyś miałam spódnicę podszytą halką z płótna w haftowane dziury. Napewno nie była to wtedy dzianina. Bardzo fajnie to wygląda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, ![]() Ja mam jakieś skrzywienie chyba...wszelkie hafty i koronki rozbrajają mnie... Magdo cudne zestawienie zrobiłaś ... no cała ta sukienka jest extra ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja tez chcę taką sukieneczkę w falbanki
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Prześliczne te falbankowe sukieneczki, ja uwielbiam falbanki, zawsze je polecam, ale trzeba zachować umiar i dostosować je do fasonu sukienki, bo nadmiar falbanek może zepsuć efekt sukienki.
Ale w Twoim przypadku jest super !!! |
62 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.