30 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Drogie Panie, będzie z tym problem, bo ja nie umiem pokazać jak uszyć daną sukienkę. Mam wykrój, ale jak to przetransformować w internecie, to przekracza moje możliwości techniczno-informatyczne.
Podziwiam Artura, jak on to pokazuje w internecie, krok po kroku, szycie , skracanie itp A u mnie jest jeszcze taka sukieneczka, bardzo sympatycznie się ją szyło. Co sądzicie o tej kiecce ? --- Ostatnio edytowane 2010-05-10 00:53:30 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2010-05-10 00:54:58 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, to może bez zdjęć, wypunktuj krok po kroku, co najważniejsze????
szalenie mi się podobają Twoje dzieła, chciałabym poczytać jak powstają, proszę przepięknie, plizzzz ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka bardzo kobieca, ale nie mój kolor...
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna sukienka, kobieca i efektowna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozumiem cie wojtku troszke szkoda, ale rozumiem, wszystkie twoje kreacje są śliczne, bo ty pięknie szyjesz!!!
a możesz napisać jak sie nazywa taki dekolt jaki jest wtej czarnej sukieneczce, ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi też bardzo podoba się ten dekolt
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ten dekoldzik przy czarnej jedwabnej sukience, w żargonie krawcowych zwie się dekoltem "podkoszulkowym", przynajmniej ja znam taką nazwę, często stosowany przy sukienkach wieczorowych.
|
|
Administrator
![]() |
|
No proszę zawsze się człowiek czegoś nowego dowie ![]() A dekoldzik bardzo mi się podoba, jeden z moich ulubionych (choć sama nie nosze bo nie ma się na czym trzymać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka piękna jak zwykle.
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Aby nie zaszuflatkować mnie tylko do szycia sukienek, wklejam parę garsonek, które szyłem w ciągu ostatnich miesięcy. I co ciekawe te ciuszki nie były dla pań sędziwych, a raczej dla pań dużo młodszych.
Jak Wam się podobają ? |
30 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Wątek jest zablokowany.