30 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Niespodzianka
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Pierwsza dla mnie nie za bardzo-taka dziewczęca, do szkoły jako mundurek natomiast druga fajna, ciekawa, super-przypomina mi czasy napoleońskie, naszą rodaczkę Józefinę,podoba mi się! ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pierwsza myśl przy jeansowej "za stara jestem na to" - to ciuszek dobry dla młodej, szczupłej dziewczyny!! Jest bardzo fajna, ale nie dla mnie...
druga jest intrygująca ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-06-02 07:13:49 przez Xanti --- |
|
Administrator
![]() |
|
A mnie się jeansowa podoba - i to bardzo!! Chętnie bym taką założyła. A zielona - cud, miód i orzeszki! Ahhh rozpływam się w zachwycie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mi się ta jeansowa sukienka bardzo bardzo bardzo podoba! Wziełabym ją od razu. GENIALNA!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Eee... kurde, mnie się obie podobają, a nie moge się zdecydować, chyba na obie jestem za stara! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi się podoba ta dżinsowa. W tej zielonej te czarne falbanki są za mocne. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Pozytywne ![]() Obydwie zabrałabym do swojej szafy choć bardziej skłoniłabym się ku tej pięknej zieleni - bardziej kobieca ![]() ________________________________________________________
Miłośnik smoły bez mleka to fan minimalizmu, do życia podchodzi na serio.. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za uznanie. Mnie też to czarne wykończenie przy zielonej sukieneczce trochę raziło, jak słusznie zauważyła Panett. Sugerowałem klientce ciemną zieleń, taką butelkową, ale ona chciała czarną, jej wola !!
Ale generalnie kochaam szyć takie sukienki z falbankowymi wykończeniami. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetne obydwie sukienki, choć nie na mnie. Ta zielona rzeczywiście lepiej wyglądałaby z wykończeniem -butelkowa zieleń, ale może kobieta chciała do tego założyć czarne dodatki i dlatego upierała się przy czerni.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A mi się właśnie podoba ta zieleń z czernią ![]() ________________________________________________________
Miłośnik smoły bez mleka to fan minimalizmu, do życia podchodzi na serio.. |
30 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Wątek jest zablokowany.