30 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Świeżynek
![]() |
|
Wojtku,musze przyznac,ze te alby mnie zachwycily. Piekne. Idealnie odzwierciedlaja czystosc i nieskalanosc sumienia. Malo ktory ciuszek potrafi mnie zachwycic,ale te alby to naprawde klasa.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta zielona...... cudeńko ,ale cóż mój wiek na nią już dawno przeminął.
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A u nas w pracowni już pełnia lata, klientki przynoszą różne kolorowe materiały na sukienki i garsonki, lubię takie "kolorowe" szycie, wychodzą takie wesołe sukieneczki...
Jedna z takich kolorowych sukienek, które naprawdę szyje się z wielką przyjemnością. |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Ładna,bo prosta, ale za to wzór tkaniny dodaje uroku. ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki Arturze za dobre słowo ! A mnie z kolei bardzo podoba się Twój obecny awatarek. I jeszcze co mnie wprawia w zachwyt - przepiękne ciuszki , jakie szyją i potem prezentują na forum nasze przemiłe koleżanki.Naprawdę napawa to otuchą, że wbrew pozorom krawiectwo nie ginie i jest coraz wiecej miłośniczek szycia (szkoda, że tak niewilu panów tym się interesuje).
A tak na marginesie, czyż to nie cudowne, że dwóch facetów wymienia między sobą fachowe uwagi na temat uszytych przez siebie damskich ciuszków !!! I jeszcze jedna sukieneczka z letniej serii, na manekinie i na "modelce" ( to koleżanka z pracowni). --- Ostatnio edytowane 2010-06-09 02:37:30 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2010-06-09 02:38:50 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Obie sukieneczki są piękne, choć mnie bardziej urzekły czerwone kwiaty. Tak urok prostoty.. Super!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Mnie też bardziej urzekła sukienka w czerwone kwiaty - można fajnie pokombinować z dodatkami ![]() Ale i turkusowa kreacja ma wiele uroku ![]() Wojtku bardzo się cieszę, że mamy WAS OBU na forum :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sukienki
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja nie lubię takich wzorzystych tkanin. Co nie zmienia faktu, że sukienki są pięknie uszyte. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Oto modna sukieneczka z tiulu, o jakich pisze Susanna na wątku Magdy. Sukienka jest z naszej pracowni, ale jeszcze raz zaznaczam, że jej nie szyłem, tylko koleżanka. Ale sukienusia jest super !!!
|
30 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Wątek jest zablokowany.