30 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta sukienka.Połączenie kolorów dalo bardzo fajny efekt.
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Znów mam straszne zaległości.
Kochane dziewczyny, za dużo szyjecie i ja jako starszy człowiek nie nadążam za Wami. Ale piękne ciuszki pojawiają się na naszym forum, jest co oglądać !! Aby nie być w tyle takie dwie sukieneczki , które szyłem ostatnio ( głównie na uroczystości komunijne ). |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ladne sukieneczki.Lubie ten fason.
A tak Wojtku,poprostu pieknie szyjesz. Pozdrawiam. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Podoba mi się ta granatowa. Ostatnio bardzo lubię wszelkie marszczenia.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Cosik w niej brakuje troszkę monotonna
Przedni panel/biust/ wygląda jakby klientka mała biust XXXXXL brakuje dodatku pionowej wypustki/lamówki/ w innym kolorze,wiem,że to technicznie jest możliwe To klientka w tym będzie chodzić a nie ja. Dół mi się podoba Tak jak kiedyś gdzieś powiedziałem-do czarnego/kolor neutralny/pasują wszystkie barwy W pasie zaakcentował bym też innym kolorem A Ty Wojciechu-Pierwszy co o tym sadzisz? Nie będę Cię chwalił, bo jak zwykle pokazujesz krawiectwo przez wielkie K i CHWAŁA CI ZA TO POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Ta jasna sukienka w paseczki aaaa... piękna! I jak pasek tutaj idealnie pasuje, nie przytłacza kreacji a dodaje charakterku ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Według mnie sukinki po prostu bomba! Nieprzekombinowane, eleganckie i proste
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta granatowa ,Wojtku cudo ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Arturze, można różne ciekawostki wprowadzić do tej granatowej sukienki ( lamówki, paseczek itp.), ale poszło to w tym stylu, ja w tym nie będę chodził.
A tak dla podtrzymania tradycji szycia moje dwie następne sukieneczki. Mnie osobiście się podobała ta sukienka z dżinsu, jest modna , są falbanki, a jakże praktyczna. Jakie są Wasze opinie, miłe koleżanki ??? |
30 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Wątek jest zablokowany.