30 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
|
|
Piękna klasyka, choć ostatnia ze względu na zastosowaną tkaninę przybrała wieczorowy charakter. Uwielbiam klasykę, choć przyznam, że trochę mnie zaskoczyłeś, że właścicielki owych kostiumików nie są leciwe...
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku ten pierwszy kremowy - coś wspaniałego!! Cudowna klasyka, zapisuję zdjęcie żeby się na czymś móc wzorować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku nie ważne czy szyjesz sukienkę,czy garsonkę zawsze będziesz naszym mistrzem.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie w moim typie ale cudnie uszyte ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie w moim typie ale cudnie uszyte ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Reggi: fajny nowy avatar! ![]() Wojtuś: ja nie będę już wchodzić do Twojego wątku, bo się dołuję. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jagódko,pokazując swoje szycia, ja w żadnym wypadku nie chcę się chwalić, ale uważam, że edytowanie fotek uszytych przez nas pięknych strojów, pokazuje jak piękną i inspirującą dziedziną jest krawiectwo. Ile jest tutaj wyzwań, możliwości, a jednocześnie delikatności i subtelności, czego nieraz w codziennym życiu brakuje. To jest też inspiracja dla innych naszych koleżanek (szkoda, że nie kolegów),że warto dużo szyć, nie zrażając się trudnościami.
A ostatnio szyłem taką sukienkę, plisowany szyfon na jedwabnym spodziku. Taka sympatyczna sukieneczka. |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawy ciuszek!!!
Jak pomyślę, że mam do szycia szyfon - dostaję szczękościsku ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku... piękna ta sukienka!! I szczerze zazdroszczę umiejętności bo ja nie podołałabym szyciu plisowanego szyfonu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie powiedziane, a sukienka, jak zwykle, pięknie uszyta. ![]() Oczywiście, ja też nie mam zamiaru się zrażać, tylko inspirować tym, co szyjesz. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
30 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Wątek jest zablokowany.