Wersja do druku

30 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »

Stara Gwardia
Piękna klasyka, choć ostatnia ze względu na zastosowaną tkaninę przybrała wieczorowy charakter. Uwielbiam klasykę, choć przyznam, że trochę mnie zaskoczyłeś, że właścicielki owych kostiumików nie są leciwe... :angel: To potwierdza tylko twierdzenie, że klasyka jest ponadczasowa!!
Administrator
Wojtku ten pierwszy kremowy - coś wspaniałego!! Cudowna klasyka, zapisuję zdjęcie żeby się na czymś móc wzorować :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Wojtku nie ważne czy szyjesz sukienkę,czy garsonkę zawsze będziesz naszym mistrzem.:D:D:Garsonki super.W parze z Twoim talentem idzie Twoja skromność(nigdy się nie wywyższasz),po prostu inteligencja wrodzona,a nie nabyta.Wielki plus dla Ciebie o de mnie.:):)
Stara Gwardia
nie w moim typie ale cudnie uszyte :D wielki +

Stara Gwardia
nie w moim typie ale cudnie uszyte :D wielki +

Stara Gwardia
Reggi: fajny nowy avatar! :)
Wojtuś: ja nie będę już wchodzić do Twojego wątku, bo się dołuję. ;) Czy mnie kiedykolwiek uda się uszyć coś zbliżonego jakościowo do Twoich ciuszków???
Jagódko,pokazując swoje szycia, ja w żadnym wypadku nie chcę się chwalić, ale uważam, że edytowanie fotek uszytych przez nas pięknych strojów, pokazuje jak piękną i inspirującą dziedziną jest krawiectwo. Ile jest tutaj wyzwań, możliwości, a jednocześnie delikatności i subtelności, czego nieraz w codziennym życiu brakuje. To jest też inspiracja dla innych naszych koleżanek (szkoda, że nie kolegów),że warto dużo szyć, nie zrażając się trudnościami.
A ostatnio szyłem taką sukienkę, plisowany szyfon na jedwabnym spodziku. Taka sympatyczna sukieneczka.
Stara Gwardia
Ciekawy ciuszek!!!
Jak pomyślę, że mam do szycia szyfon - dostaję szczękościsku:(
Administrator
Wojtku... piękna ta sukienka!! I szczerze zazdroszczę umiejętności bo ja nie podołałabym szyciu plisowanego szyfonu :( Efekt końcowy - bomba!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
...pokazuje jak piękną i inspirującą dziedziną jest krawiectwo. Ile jest tutaj wyzwań, możliwości, a jednocześnie delikatności i subtelności, czego nieraz w codziennym życiu brakuje. To jest też inspiracja dla innych naszych koleżanek (szkoda, że nie kolegów),że warto dużo szyć, nie zrażając się trudnościami.
...
Pięknie powiedziane, a sukienka, jak zwykle, pięknie uszyta. :)
Oczywiście, ja też nie mam zamiaru się zrażać, tylko inspirować tym, co szyjesz. :D

30 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »

Wątek jest zablokowany.