30 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki Arturze za fachowe uwagi, ale takie fasony wybrały sobie klientki i one płacą.
Skórka na sukienkę jest hiszpańska , ale zakupiona w .... Łodzi (wg informacji klientki). Góra sukienki z tyłu jest na wiązane troczki. Na szczęście wróciłem do szycia tradycyjnych sukieneczek wizytowych i ostatnio skończyłem szyć taką oto szyfonową kreację. A w "przerwach" między tymi strojnymi kreacjami, uszyłem taką prostą sukieneczkę- zebrę. Prawda, że urocza ? I kiecka i właścicielka ! |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienki zupełnie nie w moim guście, ale uszyte pięknie!!! Całe szczęście, że mamy różne preferencje - byłoby nudno jakbyśmy wszyscy w tym samym chodzili
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku szyfonowa nie w moim stylu ale zeberka jak najbardziej!! Cudo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A na jaką okazję ta szyfonowa? ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawe sukienki Wojtku,ta zebra bardzo fajna na każdą okazję,ta szyfonowa na specjalne.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zeberka po prostu rewelacja, a ta szyfonowa hmm nie w moim typie
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A u nas w pracowni "sukienkowy" zawrót głowy. Jest dużo zleceń na szycie sukienek, a to mnie bardzo cieszy.
Kochane koleżanki, wytłumaczcie mi jedną kwestię. Dlaczego tak niewiele pań chodzi w sukienkach lub spódniczkach w ten gorący letni czas ???? Obserwuję warszawskie ulice i większość dziewczyn i kobiet pomyka w spodniach, obcisłych rurkach. Zaczyna się nasze piękne polskie lato, gorąco, doskonały okres na zaprezentowanie pięknych , zwiewnych letnich sukienek i zaprezentowanie kobiecości, A tu ciągle dżinsy , rurki !!!! Zgadzam się , że w okresie zimowym czy jesiennym spodnie są nieocenione, ale latem powinny królować kolorowe, zwiewne sukieneczki !! A to jeszcze gorąca, spod żelazka sukieneczka w groszki. Nie podoba mi się ten tiulowy dół, wystający spod spódniczki, ale taka była wola klientki. Sama sukienka bardzo mi się podoba. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zgadzam się całkowicie, tiulowa wstawka "przedobrza" całość. super tkanina, bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, ja też zadaję sobie to samo pytanie! Kobietom chyba po prostu jest zbyt wygodnie w jeansach... Sama się łapię na tym, że jak chybcika wychodzę to zawsze wskakuję w spodnie. To taki "szybkościowy" strój, taki fast wear (jak fast food). ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jagódko ja mam dokładnie to samo ![]() Ale przyznam, że od pewnego czasu częściej wskakuję w spódnicę (ku wielkiej radości Maćka). To jest w ogóle dziwna sprawa bo jak człowiek widzi kobietę w zwiewnej sukience, obcasik, fajna figurka to to się naprawdę podoba a samemu ubrać się tak - jakoś ciężko ![]() Wojtku podzielam Twoje zdanie - tiul przedobrzył sprawę, ale sukienka sama w sobie śliczna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
30 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Wątek jest zablokowany.