Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moje dzieci urodziłam jak miałam 33 lata. Ciąża nosiła się zasadniczo dobrze, typowo dla ciąży bliźniaczej. Pewna lekarka, która mnie leczyła jak dzieci mnie zaraziły czymś paskudnym przywleczonym z przedszkola, opowiadała o swoich dzieciach, trójce, pierwsze urodzone ok 42-43 lat. wszystkie zdrowe.
To prawda, że często najbliżsi, zwłaszcza mamy są wręcz okrutne w domaganiu się wnuka. Moja też tak miała, teraz męczy mnie o wnuczkę... jak jeszcze nie byłam mężatką (gdy miałam 29 lat i nie zanosiło się, że będę mieć męża)i mnie naciskała o wnuka, powiedziałam, że nie problem mieć dziecko z byle kim, byle jej instynkty były zaspokojone. to trochę przystopowało nalegania. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pajesia, mądrze piszesz. --- Ostatnio edytowane 2011-04-21 10:35:04 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pajesie dobrze powiedziałaś. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie i mądrze powiedziane
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wydaje mi się, że mógłby być. Ja ostatnio pokochałam elastyczne podszewki wiec gdyby ta dzianina jakaś taka prześwitująca był to się można poratować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuję za odp
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jakie to są kolory kolejowe? ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
He mam w domu kolejarza ale nie bardzo wiem jaki to kolor, czyżby granatowy ? ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi tez się kojarzy z granatem ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.