Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo się ciesze Moniko.
To ja babcia pochwalę się moją pomocnicą ,małą damą co to jeszcze niedawno jeździła a cała trójką jak dopadnę wszystkie i zrobię zdjęcie moim aniołkom ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zrób zdjęcia, z przyjemnością pooglądamy Twoje pociechy. Widzę, że masz pomocnicę, juz niedługo będzie Ci pomagać przy szyciu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzień dobry Babcie i Mamy,
ja niestety nie jestem żadna z Was. Jestem tylko ciocią najkochańszego bucha na świecie ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Łamacz niewieścich serc rośnie, zdaje mi się ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Ale fajne zdjęcie na koniku ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem co to za wiek ![]() Ja urodziłam moja Oldżi mając 38 lat. Czekałam bardzo długo,po drodze miałam kilka niemalże tragicznych przeżyć zdrowotnych ale dzięki Bogu MAM JĄ i to jest mój cały świat. Nie mówię jednak zdecydowanie ,że to wystarczy ... Twój siostrzeniec już czaruje ![]() Bo czyż nie jest to poza amanta... półleżący w pościeli,z rozwianym blond włosem,intrygującym wzrokiem i zagadkową minką???? Już można się w nim zakochać na amen... Nie dziwię się Tobie ... oj nie dziwię ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Moja bratowa urodziła dziecko w wieku 39 lat, kuzynka urodziła 4 dziecko w wieku 42 lat, kolejna kuzynka tez urodziła swoje pierwsze dziecko w wieku 38 lat - zdrowe i mają się dobrze.
![]() |
|
Ja też nie mam jeszcze dzieci, a już 32 latka za kilka miesięcy i co z tego.
Jeszcze do niedawna to wogóle nie wyobrażałam sobie siebie w roli mamy, choć dzieci za mną przepadają - i ja za nimi też. Teraz juz zaczynam powoli powoli dojrzewać do macierzyństwa, ale co będzie, to czas pokaże. Od ponad 10 lat mam dośc poważne problemy zdrowotne i średnio co 2-3 lata ląduję w szpitalu. Gdyby się kiedyś okazało, że nie będę mogła mieć dzieci, to adoptuję. Najlepiej rodzeństwo, nie koniecznie noworodki, starsze dzieci też potrzebują opieki. Wiem, że jestem w stanie pokochać tak, jak swoje. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suuuuper chłopaczek w sam raz na kawalera dla mojej Wiki.
Dziewczyny mądrze mówicie ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zazdroszczę wszystkim, którzy mają dużo rodzeństwa, ale przede wszystkim podziwiam matki. Sama niedawno urodziłam synka i widzę jakie to poświęcenie i ile pracy
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.