26 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Administrator
![]() |
|
haha to co hurtem z tą czerwienią lecisz ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Taaa, wybrałam model ze skosu, żeby więcej tkaniny wykorzystać :P na szwedy też zeszło, dalej już pomysłów brak a została jeszcze połowa plus mnóstwo resztek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna ta czerwona spódnica-bardzo lubię czerwień. ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Czapka :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka czapka? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna spódnica!! I taka czeerwoonaa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna jest i czerwona!!!
Skoro spodniczka jest i sp-odnie, to jeszcze sukienka, albo marynara moze. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna spódnica Aire! Pięknie uszyta.
Ta czapka to pewnie podpowiedź Susanny na Twój brak pomysłu na co zużyc to czerwone płótno. Ja uszyłabym jeszcze żakiecik letni albo z rekawem do łokcia albo z długim z możliwością podwijania go doi łokcia,może kamizelke do szwedów no i koniecznie prosta sukienke bez rękawów z łódkowym dekoltem... ![]() Czy tymi pomysłami zużyłam już cały zapas Twojego czerwonego płótna ![]() ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Chyba muszę go dokupić!!! ![]() Z czapką po czasie zrozumiałam, ach ta moja bystrość umysłu ![]() Maci rację dziewczyny, chyba pokombinuję z żakietem, choć nigdy nie szyłam takich rzeczy, ale materiał kosztował grosze, więc nie żal popsuć. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
O właśnie taka śliczna spódniczka, krojona z półklosza, jaką ładnie uszyłaś !! Kochane są takie ciuszki !
|
26 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.