26 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
prosta, ale za to jaka efektowna! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam zdjęcia szwedów, nie wyszły dobrze :P Ale o dziwo są wygodne, więc w nich chodzę a ludzie się za mną oglądają, bo kto to słyszał w czerwonych portkach chodzić. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super gacie!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo duzo osob teraz chodzi w czerwonych spodniach, ale rurkach, wiec TWoje kolorem sie wpasowuja w mode, a za to fasonem przynajmniej innych nie powielasz.
Oczywiscie, wysokie obcasy albo koturny, bo dlugaskie zrobilas, moglabym od Ciebie pozyczac ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja bym chętnie chodziła, ale nie ma mi kto uszyć. Poważnie, zawsze miałam krótko z czasem, ale teraz załamka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne spodnie, tez kiedys bym chciała uszyć spodnie ale sie boje tego zamka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Za mną bardziej spódniczka przemawia bardzo mi się podoba!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie rozumiem za bardzo, co nie wyszło dobrze w tych świetnych, wesołych i niepowtarzalnych spodniach! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są po prostu świetne!
Mam wrażenie,że szyjąc sobie zawsze,prawie zawsze zauważamy jakieś niedociągnięcia choć w rzeczywistości i dla podziwiających są one niewidoczne. Tak i tym razem ...po prostu są rewelacyjne Aire. ![]() Czekamy zatem na żakiecik ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam zastrzeżenia do wykończenia rozporka i paska, choć odmierzałam wszystko z linijką w ręku, szpilkowałam, fastrygowałam, to materiał i tak dziwnie się wyciągał (nawet podklejony flizeliną) ![]() ![]() Ale na zdjęciach może i faktycznie tego wszystkiego nie widać (widać za to na rozporku ślad ołówka ![]() Tuż przed ostatecznym wykończeniem miałam ochotę rzucić je w kąt i zapomnieć, ale poczucie obowiązku zwyciężyło i okazuje się, że noszą się świetnie, więc jakoś przeżyję niedociągnięcia. Monika, zrobiłam dłuższe, bo mam buty właśnie na małym koturnie ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-14 13:43:02 przez Aire --- ________________________________________________________
|
26 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.