21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
|
|
talent masz jak nic ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kasiu prześlicznie Ci w żakiecie, zarówno krój jak i kolor bardzo Cię ubierają. Troszkę się też pomądrzę w tematyce na jakiej się znam. Jesteś zimą...przynajmniej tak wygląda na zdjęciu, co oznacza że pasują do Ciebie kolory pełne, tzn jaskrawe np ta przepiękna czerwień, i chłodne tzn z pewnością ciepły beż czy pomarańcz Cię poszarzą,unikaj też spranych , pastelowych kolorów. Oprawa oka powinna być lekko przyciemniona i koniecznie pilnuj odcienia farby, żadne rudości nawet w odcieniu. Jednym słowem wyraziste kolory i odważne połączenia są dla Ciebie wprost stworzone, noś żekiecik często bo pięknie Ci w nim ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Kasieńko nasza kochana PIĘKNIE,PIĘKNIE i jeszcze raz PIĘKNIE!!!!Wyglądasz i uszyłaś pięknie żakiecik!Wiesz wczoraj nawet o Tobie myślałam tez szyłam żakiet i z tąd to moje myślenie....Tak se myślałam,że spsocę się Sallmie i wstawie zdjęcia mojego drugiego zakietu z dedykacją własnie dla Ciebie,że ja już mam drugi... i takie tam....chciałam Cię zmotywować!!!!A tu masz Ci babo placek!!!!Salma nam dziś błyszczy na forum to ja już tego mojego nie wstawiam nawet TWÓJ JEST CZADOWY!!!!Cieszę się,że dałaś sie przekonać na podszewkę jest elegancko!Baby niech się nie całują ale ja dam Ci buziaka
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaaaaa, no dziewczyny prawie się spłakałam po tych Waszych pozytywnych komentarzach
Dziękuję pięknie!! Trinny cieszę się że Cię ubiegłam Ale jak najbardziej zmotywowałas mnie tym że już dawno biegałaś w żakieciku a mój czekał aż mi się zachce Ale na swoją obronę powiem że żakiet był gotowy od 2 tygodni tylko nie umiałam się do zdjęć zebrać bo chciałam żeby światło było dobre i ja z ładną fryzurą a wyszło - jak widać jedno zdjęcie przed zrobieniem grzywki, a drugie po "metamorfozie" w dniu w którym byłam piekielnie zmęczona, i zdjęcia robił chory i marudzacy mąż ale bałam się że nie zdążę na konkurs więc trudno Trinny miło mi że o mnie myślisz jak szyjesz żakiecik odwzajemniam buziaczka i czekam na fotki Twojego żakietu - u mnie w planach teraz sukienki kaarolink_a Wielkie dzięki za analizę Ale ja myślę że jestem troszkę jesienną zimą (mam piegi ) poza tym ziemie pasują bardzo ciemne włosy, a ja jak zafarbuję się na ciemny brąz to wyglądam trupio blado. Strasznie podobają mi się włosy właśnie z rudawym połyskiem! Ostatnio chciałam nawet sobie zrobić taki rudo-brąz, ale wybrałam ciemny blond - a że mam ciemne włosny to mam ładny brązik Kiedyś wygrałam poradę stylistki to powiedziała mi że unikać przy twarzy koloru czarnego na rzecz granatu - dlatego teraz mam duuużo granatowych ciuszków I kocham beż - zdaję sobię sprawę że może mnie poszarzają, ale lubię i już monikowo ten żakiecik akurat był łatwy - ze względu na kołnierz, a system na wszycie podszewki podpowiedziała mi mam i poszło bez większych problemów, już teraz wiem że to czego nie lubię najbardziej to wszywanie rękawów Wielkie dzięki dziewczyny, wylewacie miód na moje serce - aż mi się szyć zachciało. Czuję się bardzo zmotywowana buziaki |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Ależ mi się ten żakiet podoba!
I wcale nie jest za szeroki w ramionach - to chyba optyczny efekt kołnierza. Jakoś strasznie szybko przeszłaś od etapu "szycia na czas" do "szycia na efekt". Chyba każda szyjąca osoba ma takie właśnie "fazy" - najpierw radość dzika, że umie się uszyć, i to szybko /bluzka w jeden wieczór itp/, a potem okazuje się, że gotowa rzecz sprawia przyjemność, ale jeszcze przyjemniejszy jest etap tworzenia - i świadomość, że dokładność i staranność włożona gdzieś tam między pachę a zaszewkę będzie procentować później... Kto lubi wszywanie rękawów - ręka do góry I co - zgłosił się ktoś? Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Kto lubi wszywanie rękawów - ręka do góry
I co - zgłosił się ktoś? ja lubię, naprawdę, choć jest to ciągle i nadal trudne |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
U mnie nie wywołuje wszywanie rękawów żadnych negatywnych uczuć, wolę wszywać rękawy niż uszyć kieszenie z wypustkami w marynarce czy spodniach męskich, chociaż bardzo mi się one podobają jak są już wykonane. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem, gdzie gratulowac wyroznienia w konkursie lucznika, wiec czynie to na Twoim watku ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo mi miło Dziękuję bardzo
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Oj, gratuluję i ja!
/A czy gdzieś można zobaczyć nagrodzone prace?/ Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.