21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Kasiu GRATULUJE i bardzo się cieszę!!!Jak widać ciężka praca w nagrody się obraca!!!warto było co???
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kasiu i ja jeszcze gratuluję Ci tego wyróznienia.
Cudnie,to wielki sukces moim zdaniem ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję bardzo, jesteście kochane
Trinny pewnie że było warto czeremcha chyba nie ma galerii nagrodzonych prac, jest galeria wszystkich konkursowych uszytków, a TU lista nagrodzonych |
|
Administrator
|
|
To pogratuluję jeszcze w Twoim osobistycznym wątku GRATULUJĘ!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
No i mamy następną laureatkę konkursową !!! Serdeczne gratulacje i niski pokłon za naprawdę profesjonalne szycie. Żakiecik prześliczny i ma tę rzadką zaletę ( w wykroju dekoltu ), że fajnie eksponuje bluzeczkę, którą założysz pod ten żakiecik. Ogromnie mi się podoba !!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Przejrzałam zdjęcia prac i wydawało mi się, że pewnie mają ich setki a tu kilkadziesiąt...ale żakiecik żeczywiście wpada w oko ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I tutaj tez wrzuce fotki mojej kiecki na konkurs Black & White.
Mój projekt i konstrukcja (po kursie papavero), wykonanie z pomocą Mamy --- Ostatnio edytowane 2011-12-20 10:33:01 przez sallma --- |
|
Administrator
|
|
OOO właśnie - ta sukienka skojarzyła mi się z sukien,ą z Papavero. Tamta tez miała takie okrągłe boczki, które nawiasem mówiąc wyglądaja słodko ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Podoba mi się sukienka i twój projekt no i oczywiście Twoje wykonanie!Pozdrawiam.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajnie uszyta sukienka
|
21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.