21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
|
|
A oto i żakiet o który wypytywałam w dziale "problematyczne"
![]() Żakiet zgodnie z poleceniami jest na podszewce (dzięki Trinny), więc jest dosć ciepły - moze służyć jako lekka kurteczka (niestety nie przy aktualnej pogodzie) Dziękuję bardzo Ani (czeremcha) za porady - żakietu nie zwężałam, tylko uszyłam wg wykroju, a ze względu na jego konstrukcję i dwurzędowość - po prostu przeszyłam troszkę guziki żeby był bardziej dopasowany ![]() Już miałam go na sobie kilka razy i jest bardzo wygodny i zwraca uwagę ![]() ![]() Na początku wydawało mi się że jest za szeroki w ramionach (plus jeszcze poduszki), ale jakoś już się przyzwyczaiłam i mnie to tak nie razi. Miałam problem z doborem bluzki pod ten żakiet, i wyszło że najlepiej wygląda granat i czerń, beż i biały nie bardzo ![]() Żakiet wystawiłam do konkursu Łucznika bo akurat wstrzeliłam się z kolorem w jesienną tematykę konkursu. --- Ostatnio edytowane 2011-10-20 09:40:37 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
|
|
No! świetnie ci wyszedł ten żakiecik bardzo ładny kolor i fason,strasznie mi się podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczny, bardzo mi się podoba, leży jak ulał ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Widziałam Twoje zdjęcie na facebooku ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wielkie dzięki Sus
![]() ![]() Dziękuję za pozytywne opinie ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny żakiet i pieknie w nim wyglądasz! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Administrator
![]() |
|
Jak dla mnie to każda kobieta o śniadej cerze wygląda pięknie w czerwieni. I widziałabym Cię też w zieleni ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasiu - prześlicznie uszyłaś! ![]() ![]() Szalenie podoba mi się kołnierz w nim ...no cały jest BOMBA ale ten kołnierz strasznie mnie kręci. Mocno trzymam kciuki za wygraną w konkursie~! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No Kaśka, teraz to jestes krawcowa pełną gębą! Uszyć żakiet to już wyzsza szkoła jazdy, a do tego jeszcze z podszewką, fiu, fiu! ![]() A ja tam tyle żyję na świecie, a do tej pory nie wiem, czy jestem wiosna, lato, zima czy jesien... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny, śliczny i w ogóle bardzo twarzowy. Naprawdę uszyłaś go bezbłędnie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.