21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Stara Gwardia
|
|
Widzę ,że nudzić to się tam nie będziesz.Powodzenia! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Zazdroszczę!
Powodzenia! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Zazdroszczę, zwłaszcza sklepu z tkaninami. U mnie w mieście nie powala żaden sklep. Materiał super. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A kilka dni temu sobie pomyślałem co się z Tobą dzieje... Fajnie, że się powoli odnajdujesz. Znajomy jeździ po świecie i jak mi czasami podsyła zdjęcia sklepów z tkaninami to mnie rozsadza od środka... Chciałoby się wszystkie mieć... Ale wiem, że kupowanie materiałów i chomikowanie uzależnia i staje się niebezpieczną jednostką chorobową
Z przyjemnością poczytam co tam u Ciebie się dzieje ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
widze, ze sie rozkrecasz rozyczki sliczne, serwetka tez super! Ciesz sie pogoda, zwiedzaj, szyj i opowiadaj na bierzaco, jak Ci sie tam zyje ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Salmeczko w końcu!!!My tu tęsknimy baaaaaardzo za Toba!!!Prawda dziewczyny i chłopaki???!!!Alez piękną serweteczkę zrobiłaś dla mnie IDEALNA jest i nie ma "to tamto".Szyj czekamy na Twoje dzieła!!!Pozdrawiam i ściskam!
|
|
Stara Gwardia
|
|
anistach - mieszka mi się bardzo dobrze, własciwie to mam teraz wakacje i żyje sobie jak pączek w masle
Mamy basen przylegajacy do naszego bloku, wiec można pomoczyć skórkę w wodzie, albo poczytać na lezaczku - wakacje jak nic Akurat od tygodnia mamy niezbyt fajna pogode - pochmurno, deszcz i troche ponad 20 stopni (wiec zimno ) Na naszym osiedlu jest dużo "białych" więc też tak bardziej swojsko Wziełam się też za siebie i ćwicze przynajmniej co drugi dzień, a pozatym to zycie kury domowej: sprzatanko, obiadki -oczywiscie malajskie i chinskie potrawy gotowanie tutaj naszych europejskich dań wychodzi bardzo drogo, a pozatym to jedzenie jest bardzo tanie, obiad w restauracji to zazwyczaj 10-15 zł za osobe, ale w prawie kazdym centrum handlowym jest miejsce gdzie jest duzo mniejszych stoisk z potrawami z roznych krajow azjatyckich i cena to 6-8 zł za osobe. Więc właściwie gotuję bo lubię Ogólnie to mieszkamy pod Kuala Lumpur w Putrajaya (podobno nowa stolica rządowa), i jest to bardzo muzułmańskie miasto, więc np. nigdzie nie dostanie się tutaj wieprzowiny, i w żadnym sklepie nie ma alkoholu żeby zjeść świnkę jedziemy do miasta obok bo tam juz jest wiecej chińczyków i alkohol tez juz mozna tam dostac w kazdym markecie (ogolnie piwo jest drogie - ok. 6 zł za mala puszke 0,33l) W weekendy jezdzimy zwiedzac - chociaż ostatnio do nas dotarło że w sumie będziemy tu dość długo więc nie musimy w każdy weekend gdzieś jechać, przecież nie jesteśmy tutaj na wakacjach ups, znow sie rozpisalam Trinny dziekuję jesteś kochana Dzięki wielkie wszystkim za miłe słowa |
|
Administrator
|
|
Ah zazdroszczę Ci takiego spokojnego życia - niech się Wam wiedzie jak najlepiej Masz niesamowita okazje poznać "od kuchni" tak egzotyczne miejsce Naprawdę wspaniale! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Kasia, adoptuj mnie, plisssss ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja Cię adoptuję Moniko...
|
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.