59 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie niepokoiło mnie ten brak akcesoriów a w Lidlu full wypas ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
A co powiecie na temat SZCZOTKI PAROWEJ zLIDLA za 57 zeta ? Czy warto zakupic ?
|
|
Stały Bywalec
|
|
A ktore akcesoria krawieckie z LIDLA byscie wybrały? bo sa dwa rodzaje. No pod katem zakupionej maszynki Silver.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
podepnę się do pytania
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też się chętnie dowiem na temat tej szczotki, czy faktycznie da się nią zaprasować coś podczas szycia? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
właśnie zrobiłam próbę generalną mojego żelazka parowego( co prawda nie tego z Lidla lecz z Tchibo) może ono pełnić funkcję normalnego żelazka - ja jednak kupiłam je ze względu na nakładkę ze szczotką dzięki której będę mogła odświeżać tkaninę z włosem - podnosić włos(sztruks, aksamit, flausz).Wg instrukcji szczotka ma tutaj pełnić funkcję zdejmowania paprochów z prasowanej odzieży, ale równie dobrze podnosi włos . Przy nałożonej na żelazko nakładce, żelazko samo nie dotyka tkaniny, ponieważ szczotka powoduje dystans między prasowana tkaniną a powierzchnią prasującą żelazka. Próbowałam też prasować wiszące już zasłony - także sprawdza się w tej roli.
Tyle co mogę na razie napisać na ten temat Pozdrawiam Jolka Ps. Także myślę o kupnie żelazka parowego z lidla - tym razem dla mojej córki --- Ostatnio edytowane 2012-02-18 15:47:19 przez jolka68 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus dziękuję. Zauważyłam właśnie, że awansowałam
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Bo zerknelam na stronke Tchibo i tam mieli takie bardziej podobne do zelazka tradycyjnego a te w Lidlu to jakby MINI zelazko
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no jak dla mnie mini lepsze ![]() ________________________________________________________
|
59 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.